Yeter artık

Bunlar paralelci dedik inanmadılar... Bunlar terörist dedik inanmadılar...  Bunlar Türkiye düşmanı dedik inanmadılar... Bunlar vatan haini dedik inanmadılar... Bunlar kumpasçı...

Bunlar paralelci dedik inanmadılar...

Bunlar terörist dedik inanmadılar... 

Bunlar Türkiye düşmanı dedik inanmadılar...

Bunlar vatan haini dedik inanmadılar...

Bunlar kumpasçı, tezgahçı, yalancı dedik inanmadılar...

Bunlar darbeci dedik inanmadılar...

Bunlar zombi, insan kılığında cani mahluklar dedik inanmadılar...

Bunlar demokrasi düşmanı, millet düşmanı dedik inanmadılar...

Bunlar Türkiye’yi esir alacak dedik inanmadılar...

Bunlar habis ur gibi her yere yayıldı dedik inanmadılar...

Türkiye karşıtı lobilerin, algı operasyonlarının, sabotajların, terör eylemlerinin, her türlü yıkıcı ve tahrip edici faaliyetin arkasında bunlar var dedik maalesef yine inanmadılar.

Hala da inanmayanlar var...

Tiyatro diyen, yaşananları oyun gören, şehitlerimizin hatırası üzerinde tepinen tipler var.

Kurumsal taassupla direnenler, aman başım ağrımasın diye eyyamcılık yapanlar, delil de delil diye tutturanlar, Erdoğan karşıtlığından kafasını çevirenler, AK Parti düşmanlığından gözlerine perde çekenler, hükümetin mücadelesine gereken desteği vermeyenler... Herkes bu vebale ortaktır.

Yıllardır diyoruz; bunlar Gezi’de, MİT TIR’larında, 17 Aralık’ta, öncesinde sonrasında hükümeti devirmeye, bir esaret rejimi kurmaya çalışıyorlar... Bu bir ‘milli güvenlik sorunudur’, bu tehditle topyekün mücadele etmek gerekir. Ama nafile, herhangi bir müdürü görevden alamıyorsunuz... Yargı direnç gösteriyor, medya direnç gösteriyor, muhalefet direnç gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika'nın sesi… 25 Haziran 2021 | 465 Okunma Ortadoğu barışının tek umudu: Kılıçdaroğlu! 23 Haziran 2021 | 771 Okunma Görüşmenin kazancı nedir? 17 Haziran 2021 | 210 Okunma Sıcak temas ve güler yüzler… 15 Haziran 2021 | 228 Okunma ABD Başkanı'yla görüşme… 11 Haziran 2021 | 288 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar