1 Kasım sonrası Türkiye siyaseti

Siyaset normale döndü, uluslararası statüko kaybetti, İslam dünyasının dört bir yanında ellerini açanlar kazandı. Uluslararası medya Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan analizlerini 4 ayda çöpe atmak...

Siyaset normale döndü, uluslararası statüko kaybetti, İslam dünyasının dört bir yanında ellerini açanlar kazandı. Uluslararası medya Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan analizlerini 4 ayda çöpe atmak zorunda kaldı.

Bu kampanya döneminin şüphesiz en etkili partisi AK Parti’ydi. Ahmet Davutoğlu’nun AK Partisi, sakin ve tabiatına uygun bir seçim kampanyası yürüterek toplamda doğru Evet, sakinlik AK Parti’ye çok şey kazandırdı. Biraz durup söylem üzerinde yoğunlaşma ve başkalarının sadece vaat olarak verdiği kendisinin ise hayata koyduğu konuları vatandaşa daha etkili bir şekilde ulaştırma imkânı buldu. Mesela, 7 Haziran öncesinde gençlikle daha fazla temas kurulmaması belki de en büyük hatalardandı. Oysa Başbakan Davutoğlu’nun belki de kendisini en rahat hissedeceği ortam gençlikle beraber olduğu ortamlardır. Bu seçim öncesinde yapılan gençlik buluşmaları üstüne koyularak devam edilmesi gereken bir aktivite. Hocayı gençlerle baş başa bırakın, konuşup halleşsinler. 
2 Kasım’dan itibaren AK Parti’nin geleneği koruyarak yeni bir sıçrama yapması gerekiyor zira mevcut konjonktürün radyoaktivitesinden korunabilmenin tek yolu zamanın ruhu gereği kaliteyi ön plana çıkarmak. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türkiye'nin eşsiz katma değeri 07 Aralık 2020 | 222 Okunma Biden sonrası ABD dış politikası 13 Kasım 2020 | 250 Okunma Amerikan seçimleri 06 Kasım 2020 | 124 Okunma Avrupa'da ırkçılık ve İslam karşıtlığı 02 Kasım 2020 | 281 Okunma Seçimler ve ABD'nin küresel pozisyonu 23 Ekim 2020 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar