Değişim başladı alkışlar Ali Koç’a!

Geçen hafta sonu kongre üyesi olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü’nün İstanbul’da yapılan Genel Kurulu’na katıldım. Oyumuzu, Ankara’dan bizimle birlikte gelen bazı yakınlarımız ve...

Geçen hafta sonu kongre üyesi olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü’nün İstanbul’da yapılan Genel Kurulu’na katıldım. Oyumuzu, Ankara’dan bizimle birlikte gelen bazı yakınlarımız ve dostlarımızla birlikte Sn. Ali Koç lehine kullandık.

Sonuç bütün beklentilerin üzerinde yaklaşık yüzde 78 Ali Koç, yüzde 22 Aziz Yıldırım olarak gerçekleşti.

Sn. Ali Koç ve ekibi tartışmasız, çok büyük bir teveccühle tarihi bir zafer kazandı. Sn. Koç, bu süreçteki kararlılığı, mütevaziliği, etik değerlere olan bağlılığı ve müthiş bir çalışma disiplini ile çalışan ekibi ile birlikte samimi olarak alkışı hakkettiler.

Sn. Aziz Yıldırım, keşke böyle bir akıbetle yüzleşmeseydi. Sn. Ali Koç’un adaylığını bizzat kendisi açıklayarak ve efsane başkanlar arasına girip, onursal başkan sıfatı alarak işin başında açıklasaydı.

Neyse, yine de Fenerbahçe camiası, büyük hizmetleri ve FETÖ kumpasına karşı cesur duruşu ve mücadelesi nedeni ile kendisine minnettar olacaktır, olmalıdır.

T. Erdoğan ise hiç gereği yokken, kongreden bir gün önce bir TV programında “tecrübe kazanır, tecrübeli olana oy verilir” anlamında sözler sarf ederek, Fenerbahçe Kongresine ilişkin bir manada 20 yıldır Başkan olan Aziz Yıldırım’ı ima ve işaret etti sanki.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar