Karne hediyesine içerik desteği

Mobil uygulamalar, video siteleriyle çocuğunuza aldığınız akıllı telefon, tablet ve bilgisayarı ücretsiz eğitim kurslarına dönüştürebilirsiniz. YouTube’da eğitim kanalları, mobil telefonda...

Mobil uygulamalar, video siteleriyle çocuğunuza aldığınız akıllı telefon, tablet ve bilgisayarı ücretsiz eğitim kurslarına dönüştürebilirsiniz. YouTube’da eğitim kanalları, mobil telefonda uygulamalarla matematikten yabancı dile pek çok eğitim ücretsiz sunuluyor

Çocukları için uzun süreli taksitlere katlanan aileler işin kolayına kaçıyor.
Genelde çocuğuna tablet ya da bilgisayarı aldıktan sonra eğitim için neler yapacağına kafa yormuyor. Böyle olunca aileler kendi elleriyle iletişimsizlik kuyusunu kazıyor. Oysa çok basit araştırmalarla her aile çocuğuna internette eğitim rehberi hazırlayabilir. Çocuğunuza günde kaç kez "yapma" diyorsunuz?
Çocuğunuza öncelikli olarak sosyal medya ve internette kişisel bilgileri paylaşmanın zararlarını anlatmadan ona keşfedebileceği zenginliği gösterin.
Bu konuda zaman ayırmadığınız sürece asla istediğiniz sonucu alamayacağınızı unutmayın.

ÇOCUK MODU VE PROFİLİ
Çocuğunuza aldığınız tablet, akıllı telefon veya bilgisayarı teslim etmeden önce onunla birlikte kullanıcı profilini oluşturun.
Eğer kendi cihazınızı veriyorsanız, mutlaka çocuk modunu oluşturun. Çocuğunuz sizin cihazınızı kullanırken yanlışlıkla özel bilgileri silmesini engellersiniz.
YouTube sadece içi boş tartışma videolarının döndüğü bir araç değil. Öncelikle çocuğunuz için YouTube girişi yapın. YouTube yaşa göre içerik koruması yaptığı için çocuğunuzun giriş profilini oluşturun.
Böylece uygunsuz içeriğe erişim kendiliğinden filtrelenmiş olacaktır. Bunun için profili birlikte oluşturun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Spora başlamadan tak saatini koluna 21 Nisan 2024 | 75 Okunma Türkiye tohum aşaması yatırımında rekor kırdı Avrupa’da ikinci oldu 19 Nisan 2024 | 48 Okunma Deprem bölgesindeki öğrencilere eğitim ve teknoloji desteği büyüyor 14 Nisan 2024 | 26 Okunma Kuşlu sitede teknik analiz yapan kadınlar ilham kaynağı oldu 05 Nisan 2024 | 38 Okunma FRC Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi liseli robotik takımlarımız temsil edecek! 31 Mart 2024 | 22 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar