Erdoğan ve muhalefet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel’i terör örgütünün “kapı kulu” olarak suçlaması, Manisa’da şehit cenazesinde Özel’in protesto edilmesini takdirle...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel’i terör örgütünün “kapı kulu” olarak suçlaması, Manisa’da şehit cenazesinde Özel’in protesto edilmesini takdirle karşılaması ve hemen mahalli seçimler için oy istemesi nasıl değerlendirilmeli?

Evvela, PKK terörüne karşı dört partinin ortak bildirisini Özel’in imzalamaması terör yandaşlığı olarak gösterilemez. Zira Özel daha ağır bir bildiriyle terörü kınadı, tedbirler araştırılmasını ve milli yas ilan edilmesini istedi. Bu konuda Özel’in tek kusuru, iktidarın propaganda makinesinin bunu nasıl istismar edeceğini kestirememiş olmasıdır.

İktidarın propaganda makinesi, 6’lı Masa’yı da terör işbirlikçisi gibi göstermede başarılı olmuştu! Skandal çapındaki “montaj video” vak’asını biliyorsunuz.

Bizde siyaset salt bir güç kavgası, siyasi bir düello halinde cereyan etmektedir. Artık hakikatin, gerçeğin hiçbir değerinin kalmadığı, “harp hiledir” anlayışını siyasette rakiplere uygulandığı bir dönemdeyiz!

İşte, Erdoğan, şehitlerimizin cenazesi daha toprağa verilmeden muhalefeti terör...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimşek’i savunuyorum 24 Nisan 2024 | 1.140 Okunma Anayasa tarihimizde Zühtü Arslan 21 Nisan 2024 | 1.041 Okunma Turgut Özal’ı anmak 19 Nisan 2024 | 886 Okunma 818 milyar TL zarar! 17 Nisan 2024 | 5.143 Okunma İran ne yaptı? 16 Nisan 2024 | 2.375 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar