Yeni bir diktatör doğuyor?

Binali Yıldırım'ın "Çok basit, çünkü çaldılar" sözü CHP adayının kimyasını bozmuşa benziyor...

31 Mart seçimleri öncesi, "Sana kafa atasım var" diyen seçmene dahi, "Benim de sana sarılasım" var diye yaklaşan sevgi dolu adam, hayrete düşüren agresif bir tavır sergiliyor.

Bunun son örneğini önceki gün yaşadık.

Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaş, Habertürk'te yaptığı konuşmayı kendisine hatırlatıp, "Nasıl olur da PKK, Fetö gelsin de ülkeyi birlikte yönetelim dersiniz?" diye posta koydu.

Esnafın, video kaydının tamamını izlemediği, medyaya bir kısmı kırpılarak servis edilen görüntüler üzerinden yorum yaptığı belli. Ekrem İmamoğlu'na düşen, meramını o gence anlatıp gönlünü kazanmak öyle değil mi?

Ama öyle yapmıyor CHP adayı...

"O kaydı bir dinle" diyor ve cep telefonunu istiyor. Bu sırada esnafın elini rehin almış gibi sıkı sıkı tutuyor. Esnaf, müşterileri göstererek onlarla ilgilenmesi gerektiğini söylüyor.


"Yok, iftira atıp kaçmak yok öyle" diyerek uzaklaşmak isteyen esnafı hafiften sarsıyor. Esnafın, "Elimi bırakın" demesi üzerine "Bir dinle ve ukalalık yapma bana" diye hakaret etmeye başlıyor.

"Bak hayatım izle" diye baskı kuruyor. 

Esnaf, herkes izlesin diye telefonu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.930 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar