Kim bunlar?

Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı Meydanı'nda sergilediği araçlar hakkında iki farklı kanaat oluştu.

Benim de içinde olduğum bir kesim, İmamoğlu'nun şov peşinde koştuğunu, sergilenen araçların büyük bölümünün İstanbul'a hizmet ettiğini söylüyor.

Ki ben bu görüşümde ısrarlıyım!

Yani sergilenen araçlar arasında cenaze nakil, hasta nakil, evde sağlık hizmeti, kamyon, kamyonet, bisiklet gibi araçların bulunması, şovdan başka bir şey değil.

Böyle düşünmeyen bir kesim de var.

Onlar da sergilenen araçların markasına ve tipine bakılmaması gerektiğini ve bu araçların başlı başına bir israf abidesi olduğunu söylüyor. Bu görüşe tamamen katıldığımı söyleyemem ama saygı duyarım.

Ancak dün dikkatimi çeken bir şey oldu. Ekrem İmamoğlu basına yaptığı açıklamada, ilginç bazı şeyler söyledi.

Söylediklerini özetlemek gerekirse:

"O kadar hizmet fazlası aracın bu kurumda varlığının anlamı neydi? Niye bazı kurum, kuruluşlara, kişilere, hatta bazı ailelere niye araç tahsis edildi? Niye araçların uydu takip sistemi belli bir dönemde kayıt altından çıkarıldı. Arkadaşlarım bu konularda kamuoyunu bilgilendirecekler!" dedi.

Bakın işte burası önemli...

Hem de çok önemli...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar