Yine yalan İmamoğlu, yine yalan!

Ekrem İmamoğlu bir şov uğruna İstanbul'da hayatı durdurdu, belediyenin hizmet için kullandığı araçları Yenikapı Meydanı'na çektirdi.

Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi ne dediğini hatırlayalım: "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 1717 lüks makam aracı var. Bazı kişilere hem yazlık hem kışlık hem de ilkbaharlık makam arabası vermişler. Göreve geldiğimde bütün bu araçları Yenikapı Meydanı'nda sergileyeceğim" demişti.

Nihayet dediğini yaptı!

Bir şov uğruna İstanbul'da hayatı durdurdu, belediyenin hizmet için kullandığı araçları Yenikapı Meydanı'na çektirdi. 

Yalnız enteresandır.

"Lüks dediği" araçların yerine ne sergiledi biliyor musunuz?

Belediyenin "Evde hasta bakım servisi" için kullandığı araçları, zabıtanın Sultanahmet ve Taksim gibi dar meydanlarda kullandığı tek kişilik küçücük araçlar, itfaiye araçları vardı. 
Eskiden ergenler, "En lüks makam aracı cenaze aracıdır. İnsanlar ona binmek için ölüyor" diye komik olmayan bir espri yapardı. Ekrem İmamoğlu bu soğuk espriyi ciddiye almış olacak ki Yenikapı'ya 47 tane de cenaze nakil aracı çektirdi!
Öyle utanılası, öyle acınası bir hal ki adam, sahilde ücret karşılığı binilen bisikletleri bile "Lüks araç" diye meydana dizmiş.

Yandaşları sorduğunda, "Daha bazı araçlar eksik" diye cevap vermiş.

He valla eksik!

Marmaray'ı, metroları, metrobüsleri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum