Malına el koyun…                                                    

Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Son 10 yılda ülkemizin başına gelmeyen kalmadı. 15 Temmuz hain darbe girişimi ekonomiyi felç etti. Ardından gelen pandemi süreci ekonominin çarklarını kırdı....

Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Son 10 yılda ülkemizin başına gelmeyen kalmadı. 15 Temmuz hain darbe girişimi ekonomiyi felç etti. Ardından gelen pandemi süreci ekonominin çarklarını kırdı. Üretim ve tedarik zinciri altüst oldu. Pandemi sadece ülkemizi etkilemedi. Tüm dünya bu kabustan etkilendi. 

Derken Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş bir kez daha dünyanın dengelerini bozdu. Son olarak da 6 Şubat tarihindeki deprem felaketi ülkemize çok büyük bir maliyet getirdi. 

Çevre Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarına göre depremin maliyeti 100 milyar dolar. Tüm bu doğal afetler, savaşlar ülkemize büyük darbe vurdu. Kabul etmek gerekir ki hükümetin de hataları oldu. 

En büyük hata EYT’yi çıkarmak oldu. 40 yaşında emekli olunur mu ? Ben EYT çıkmasın diye uğraştım. Yarınlarımıza, çocuklarımıza borç bırakıyoruz. Şimdi zamlardan şikayet eden vatandaşlarımız EYT çıkmasın demedi. Bilakis çıksın kampanyası yaptılar. 

Devletin tüm vergileri EYT’lilere gidiyor. Reis Erdoğan yapmayın etmeyin EYT çıkmasın dedi. Ama muhalefet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem Bey CHP’de Kongre ister mi? 05 Mayıs 2024 | 314 Okunma Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 513 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 599 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 591 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar