İslam’a karşı psikolojik savaş ve AK Parti...

 İslam’a karşı küresel saldırı var. İsveç ve Danimarka’da Kur’an-ı Kerim’in devlet izni ile yakılması bunun en somut göstergesidir. Küfür tek millettir. Cenab-ı Hakk buyuruyor ki...

 

İslam’a karşı küresel saldırı var. İsveç ve Danimarka’da Kur’an-ı Kerim’in devlet izni ile yakılması bunun en somut göstergesidir. Küfür tek millettir. Cenab-ı Hakk buyuruyor ki “Hristiyan ve Yahudileri dost edinmeyiniz. Onlar sizden asla razı olmaz. Ta ki siz onların dinine girinceye kadar” ayeti kerimesi evrensel bir mesaj ortaya koyuyor. 

Bu ayet bir gerçeği ortaya koyuyor. Başka dinlere düşman olmayı emretmiyor. Farkındalık ortaya koyuyor. Yoksa Leküm diniküm veliyedin ayetini nereye koyacağız. Sizin dininiz size bizim dinimi bize ilkesini yine kitabımız ortaya koyuyor. Bir Müslüman hiçbir inanca hakaret etmez. Düşman olmaz. Ancak batıl ve küfürle mücadele Müslüman’ın temel görevidir. Bizler bu dünyaya gelişigüzel atılmış, ya da gelmiş insanlar değiliz. 

İslam barış ve esenlik demektir. Ancak bir yerden sonra kendi hukukumuzu korumak gibi ilahi bir sorumluluğumuz var. Ha sen dersen ki ben bu işte yokum paşa gönlün bilir. Ama gerçekte ilahi ilke hayat iman ve cihattır. 

Dış dünyada başlayan karalama kampanyası...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem Bey CHP’de Kongre ister mi? 05 Mayıs 2024 | 314 Okunma Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 513 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 599 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 591 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar