HDP, Ankara’da CHP’yi destekleme kararı aldı…

Kent uzlaşısı Ankara’ya sıçradı. Bu uzlaşı CHP’nin kaybetme riski olan illere teker teker yayılıyor. Biz İstanbul Esenyurt’taki kent uzlaşısını tartışırken bu uzlaşı...

Kent uzlaşısı Ankara’ya sıçradı. Bu uzlaşı CHP’nin kaybetme riski olan illere teker teker yayılıyor. Biz İstanbul Esenyurt’taki kent uzlaşısını tartışırken bu uzlaşı Ankara’ya uzandı. Cumhuriyeti kuran bu kadim şehrimizde, PKK’nın uzantısı DEM Parti CHP adaylarını destekleyecek.

Maksat Cumhur İttifakına kaybettirmek. 

Öyle ki önceki dönem MHP’li belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya’yı bile destekleyecekler. Neden? Çünkü Yıldızkaya MHP’den istifa etti. Yeter ki MHP kaybetsin diyorlar. Yine öte yandan Ak Parti ve Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok’un da kaybetmesini istiyorlar.

Altınok son dönemde öne geçti. 

Projeleri tuttu. Onu gören DEM’ciler Ankara’da CHP’yi destekleme kararı aldılar. Mansur Yavaş’ın kazanmasını Turgut Altınok’un kaybetmesini istiyorlar. Önceki gün HDP-DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan, 3 ilçede CHP’yi destekleme kararı aldıklarını ilan etti.

Basın toplantısında yaptığı açıklamada, DEM Parti olarak Ankara’da 27 ilçenin 24’ünde eş...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar