Erdoğan bu isimleri mi açıklayacak? 

Aylardır merak edilen sorular bugün cevabını bulacak. Siz bu satırları okuduğunuzda belediye başkanı adayları açıklanmış olabilir. Uzun yıllardır Ak Parti’yi yakından takip ederim. Belediye meclis...

Aylardır merak edilen sorular bugün cevabını bulacak. Siz bu satırları okuduğunuzda belediye başkanı adayları açıklanmış olabilir. Uzun yıllardır Ak Parti’yi yakından takip ederim. Belediye meclis üyeliği yaptığım için hatırı sayılır dostlarım da vardır. 

Bugün açıklanması muhtemel isimleri birazdan yazacağım ama öncelikle nasıl bir çalışma yapıldı. Bu soruyu cevaplandıralım. 

 Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz çok deneyimli bir isim. Uzun yıllar Samsun Belediye Başkanlığı yaptı. Beyefendi bir insan. 

Çok yakın bir hukukumuz olmasına rağmen bir kez bile kim aday olacak diye sormadım. Yerel yönetimler başkanlığı sürekli anketler yaptırtır. Adayları ölçtürdü. 

Bu da yetmedi tebdili kıyafet yaparak illere adam gönderdi. Başkanların performansını sordu. Halkla olan yakınlığını araştırdı. 

Halktan kopuk başkanlarla yol yürünemeyeceğini not etti. Teşkilat yoklamaları yaptı. Teşkilatların kanaatlerini...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar