Aile yangınlarının acilen söndürülmesi için!

Hem iktidarımız hem de milli muhalefetimiz, seçim öncesi verdikleri sözlerin en mühimi olan aile ve ahlak yangınlarını tetikleyen mutfak yangınlarını söndürmede çözümler ortaya koyarak...

Hem iktidarımız hem de milli muhalefetimiz, seçim öncesi verdikleri sözlerin en mühimi olan aile ve ahlak yangınlarını tetikleyen mutfak yangınlarını söndürmede çözümler ortaya koyarak sorumluluklarını yerine getirmekle mükelleftir.

Mekke-i Mükerreme’de tam 13 yıl süren mücadele hayatında Sevgili Önderimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, Allahımızın öğrettiği İslam Dinimiz önce sevgi, saygı, güven, merhamet ve yardımlaşmayı kulluk görevlerinin en başında öncelikli olarak Müslümanlara şart koşmuştur!

Namaz, Oruç, Hac vb. ibadetlerden önce sevgi, saygı, merhamet (İhsan) Güven (İman) ve yardımlaşma (İnfak) Ayet-i Kerimeleri Allahımıza İmanın ilk temelleridir. Efendimiz (sav) tarafından önce garip gurebaya, fakir fukaraya kol kanat gerilmiş, sömürülen ezilenler himaye altına alınmıştır. Fakirleri, mağdurları ve mazlumları gözetmek olmazsa olmazımızdır. 

İşsiz ve aşsız olduğu için eşsiz olanlar ve işsiz, aşsız olduğu için bunalımlarla yuvalar yıkılmasın için; acıyı ve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkımızın İktidarımızdan Bekledikleri 03 Mayıs 2024 | 383 Okunma Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 334 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 225 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 127 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 392 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar