“ Ey Adalet! Önce ayıkla, sonra topla!”

Konferansları ve yoğun programları nedeniyle Şevki Yılmaz Hocamız bu haftaki yazısını hazırlayamadığından, hocamızın26 Ekim 2017 tarihinde yazdığı “Ey Adalet! Önce Ayıkla, Sonra Topla!”...

Konferansları ve yoğun programları nedeniyle Şevki Yılmaz Hocamız bu haftaki yazısını hazırlayamadığından, hocamızın26 Ekim 2017 tarihinde yazdığı “Ey Adalet! Önce Ayıkla, Sonra Topla!” serlevhalı yazısını, önemine binaen tekrar ilginize arz ediyoruz!

“Allahım! Receb ve Şa’ban ayını bize mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır” dua ve temennisiyle; mağdur ve mazlumların kurtuluşlarının sağlandığı gerçek kandillere ve bayramlara kavuşmamızı diliyorum. 

 Allah’ın yardımı ve Şüheda’nın ve Gaziyan‘ın can feda gayretleriyle püskürttüğümüz 15 Temmuz kahpe darbe girişiminden sonra, hainlere yönelik alınan ve alınacak tedbirleri tüm gücümüzle destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz!

Adaletin tecellisi için canhıraş bir gayretle çalışan emniyet ve yargı mensuplarının muvaffakiyetleri için de her daim dua ettik ve ediyoruz!

Batı’nın kirli emelleri için; ezana, bayrağa ve vatana ihanet edenleri gördükçe de her daim uyanık olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlıyoruz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şayet ders alınsaydı (2) 26 Nisan 2024 | 20 Okunma Şayet ders aldıysak… (1) 19 Nisan 2024 | 220 Okunma Siyonist mihrakları çatlatacak bayrama doğru! 12 Nisan 2024 | 126 Okunma Şimdi tedbir zamanı… 05 Nisan 2024 | 388 Okunma Asla Sevindirmeyeceğiz! Asla! 29 Mart 2024 | 439 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar