Sen gittin ya bir şey kalmadı buralarda

CHP İttifakı'nın İzmir mitingi görselleri üzerine Twitter hesabından, "Teşekkürler İzmir" dedi, "Her zaman olduğu gibi yine muhteşemdin..." Öyle mutlu, öyle muzafferdi ki, bir selam vermiş, bütün İzmir'i...

CHP İttifakı'nın İzmir mitingi görselleri üzerine Twitter hesabından, "Teşekkürler İzmir" dedi, "Her zaman olduğu gibi yine muhteşemdin..."
Öyle mutlu, öyle muzafferdi ki, bir selam vermiş, bütün İzmir'i ayağa kaldırmış gibiydi.
Aslında...
İzmir'den evvel Anadolu'yu ayağa kaldıracaktı ama olmadı... "Bir selam veririm bütün Anadolu'yu ayağa kaldırırım!.." demişti ya onu diyorum.
Evet, bildiniz, Davutoğlu'ndan bahsediyorum.
Dün dediği gibiydi... "Dün" dediğim, AK Parti Genel Başkanı olduğu günlerde, "Size Erdoğan'dan selam getirdim..." diyor, meydanlar coşuyordu.
Tuhaf olan, bugün "Erdoğan'ın kadim düşmanlarıyla" kol kola girecek kadar "Erdoğan karşıtı" olduğu halde, aynı coşkuyu beklemişti. (Anakronizmin bu kadarı da ancak sağlık sorunundan neşet edebilir.) Hayır yani, kimden selam getirip de Anadolu'yu ayağa kaldıracaktı?
Kılıçdaroğlu'ndan mı, Akşener'den mi, Pensilvanya'dan mı, Kandil'den mi?
Hâl böyle olunca, Anadolu'da hazrete dönüp bakan olmadı. Hatta birçok yerde...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 403 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.317 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.632 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar