Kardeşlerim ‘bu yazıyı da namluya sürün’

Kimsecikler bu saatten sonra hem “Atatürkçüyüm” deyip, hem de müstevli saraylarında el pençe divan duramayacak.Ya Mustafa Kemal ya ajanlık; yok öyle ikisi birden. Maskeler inecek! Türkiye'yi, “terörü destekleyen...

Kimsecikler bu saatten sonra hem “Atatürkçüyüm” deyip, hem de müstevli saraylarında el pençe divan duramayacak.
Ya Mustafa Kemal ya ajanlık; yok öyle ikisi birden.
Maskeler inecek!
Türkiye'yi, “terörü destekleyen ülke” olarak uluslararası topluma jurnallemek için FETÖ'yle kurduğunuz işbirliğini, “Atatürkçülükle” veya “Cumhuriyetçilikle” maskeleyemeyeceksiniz.
Hülasa…
Batı putperestliğinizi, müstevli postalı yalama sevdanızı, “Atatürk devrimciliği” diye pazarlayamayacaksınız.
Geçti o günler.
Gördünüz işte; Can Dündar'ınız da “Mustafa”sını alıp kaçtı; bu ülkede kalacak olan, Attila İlhan'ın “Hangi Atatürk”ündeki Gazi'sidir.
Maskeli balo bitti.
AK Parti'nin hiçbir sözüne, sözcüsüne, milletvekiline, bakanına ve hatta seçmenine tahammül edemeyen Sözcü gazetesi geçen gün tarihinde ilk kez, AK Parti hükümetinin bir başbakan yardımcısına manşetten kol kanat gerdi.
Niye?
“Avrupa'yı övdü diye…”
Kaç kez söyledim: Logolarında “Gazi Hazretlerinin” gözleri var ama her daim Fetullah'ın gözlerine bakıyorlar.
Fakir de bunun için, Fetullahçılık Atatürkçülük diye yutturulmasın, yani, Atatürkçüler iğdiş edilmesin diye, Sözcü gazetesine Uğur Dündar genel yayın yönetmeni olsun, demiştim.
Kardeşlerim, 3 çeşit Fetullahçılık vardır: 1) İtikatta Fetullahçılık, 2) Amelde Fetullahçılık, 3) Siyasette Fetullahçılık.
Hasan Cemal'den Sezgin Tanrıkulu'na, Cumhuriyet gazetesinden CHP sözcüsü Selin Sayek Böke'ye kadar “Erdoğan düşmanlığıyla malul” olanların alayı, “Siyasette Fetullahçı”dırlar.
Sayın Erdoğan'a neden bu kadar düşmanlar hiç düşündünüz mü?
Teslim olmadığı, boyun eğmediği, velhasıl, şunu dediği için mi: “Türkiye son 3 yıldır adeta bir ateş çemberinden geçiyor. Bu mücadelenin adını doğru koymak lazım; yeni bir kurtuluş savaşı veriyoruz. Üstelik bu savaşı tek bir cephede değil, askeri, siyasi, ekonomik cephede veriyoruz…”
Onlar, yani, “Siyasette Fetullahçılar” ne yapıyorlar peki?
Kurtuluş savaşı verenlere matine – suare saldırıyorlar. Tıpkı dönemin “mütareke basını” gibi…
Fakat artık bitti.
Kendilerine hiçbir temel, hiçbir kök, hiçbir maske, hiçbir kamuflaj bulamayacaklar bu topraklarda.
Hainlikleriyle, ajanlıklarıyla dımdızlak ortada kalacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.216 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.137 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar