Helal olsun

Siyasi siyonist İsrail rejiminin Gazze'deki katliamlarına tepki gösteren Yahudilere tanık olunca mutlu oluyorum. "Mutlu" dediğim lafın gelişi, çocukların paramparça edildiği bir dünyada nasıl mutlu olunabilir ki. Gazze'deki...

Siyasi siyonist İsrail rejiminin Gazze'deki katliamlarına tepki gösteren Yahudilere tanık olunca mutlu oluyorum.
"Mutlu" dediğim lafın gelişi, çocukların paramparça edildiği bir dünyada nasıl mutlu olunabilir ki.
Gazze'deki soykırıma ellerindeki Filistin bayraklarıyla karşı çıkan (örneğin) ABD'deki Yahudilere muttali olunca içimden "Keşke Yahudiler hep böyle olsa!" diye geçirdim.
Bu vicdanlı insanlardan (Ortodoks Yahudi tesmiye ediliyorlar) az sayıda da olsa İsrail'de de var. Gazze'deki soykırımı protesto ettikleri için İsrail rejiminin polisleri tarafından geçenlerde darp edilmişlerdi hani.
Bir de ailesi Naziler tarafından katledilen Yael Kahn gibi son derece vicdanlı Yahudiler var. "Doğduğum yer İsrail, suç ortağı olmanızı istiyor..." diye haykırarak Gazze'deki soykırıma herkesi tepki göstermeye çağıran bu kahraman kadın yazık ki Londra'da tutuklandı.
Peki bizim ülkemizde bu Yahudilerden neden yok? Var da sesleri mi duyulmuyor yoksa?
Ama tee İngiltere'dekini duyduk, ülkemizdekileri neden duymayalım...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 271 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.300 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.629 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.236 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar