Bu yazar Fetullah’ın iade edilmesini neden istemiyor?

ret zamirine hiç başvurmadan adını direkt başlığa çekmek isterdim. Ama buna üzülecek mi sevinecek mi doğrusu bilemedim.Zira bir yazısında böyle diyordu.Adının dercedilmesine üzülsün mü sevinsin...

ret zamirine hiç başvurmadan adını direkt başlığa çekmek isterdim. Ama buna üzülecek mi sevinecek mi doğrusu bilemedim.
Zira bir yazısında böyle diyordu.
Adının dercedilmesine üzülsün mü sevinsin mi bilemiyormuş.
Hatta bir yakını ona, “Sadece çok okunan değil, yazısının başlığına ismini çekenleri de çok okutan bir yazarsın” dediğinde bu şaşkınlığı yaşamış.
Lakin şaşkınlığı “pat” diye nihayete ermiş.
Çünkü, düşünmüş bakmış, hakikaten öyleymiş.
Okunma derdi olanlar, onunla ilgili iki satır yazıp yazısının başlığına ismini çıkarttığında, bakıyormuş, o gün çok okunanlar arasına giriyormuş.
Halbuki…
Başkalarını bilmem ama benim “bu yazarın” adını vaktiyle başlığa çekmekteki maksadım, tıklanmasına mütevazı bir katkı sunmaktı.
Tıklanmaktan çok hazzettiğini biliyordum çünkü.
Dahası, tıklanmak işine geliyordu. Bunu da bir yazısında reklam geliri üzerinden açık seçik dile getirmişti.
Fakat…
Madem öyle düşünüyor, yani madem adını zikretmekle menfaat temin ettiğimizi vehmediyor, bundan kelli adını hiç anmayacağım, dedim.
Sırf bunun için bir defasında cevap bile vermedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.226 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.137 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar