Aldı beni bir gülme

Kılıçdaroğlu'nun dillendirdiği "siyasi cinayetler kaygısının" ardından, İYİP'li Koray Aydın da "Bizim de aldığımız suikast duyumları var" dedi. Kaynak "duyumlar" olunca, gerisi cibilliyetinize kalmış....

Kılıçdaroğlu'nun dillendirdiği "siyasi cinayetler kaygısının" ardından, İYİP'li Koray Aydın da "Bizim de aldığımız suikast duyumları var" dedi.
Kaynak "duyumlar" olunca, gerisi cibilliyetinize kalmış. İstediğiniz gibi şavullayabilirsiniz...
Şayet Ali Babacan kadar yetenekliyseniz "duyuma" bile gerek duymadan, "Kılıçdaroğlu'nun kaygılarında haklı olduğunu" söylersiniz.
Nasılsa dilin kemiği yok!
Lakin şuncağızı ne yapacaksınız: Hiçbir iktidar, istikrarsızlığa neden olabilecek kaostan beslenmez. Yani, suikastlar ancak "iktidarı devirmek isteyenlerin" işine yarar.
Fakire soracak olursanız, savcılar resen soruşturma açıp "duyum sahiplerinin" ifadelerine başvurmalı. Konuyu vuzuha kavuşturmak için gerekirse Meclis'te komisyon kurulmalı.
Kulaklarına kimler üfürdü öğrenelim.
Şimdiye değin piyasaya sürülen tek bir psikolojik harp mamulü yoktur ki FETÖ'yle alakası olmasın.
Bu da mı öyle, bilelim.
Kılıçdaroğlu'nun iltisakları malum, Koray Aydın'ın bildiğimiz kadarıyla alakası yoktu, neden bu koroya katıldı...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’yi kim kurtaracak? 19 Mart 2024 | 286 Okunma Oğul Erbakan’ın rüzgârla imtihanı 16 Mart 2024 | 1.782 Okunma İyi koparmışlar 14 Mart 2024 | 875 Okunma Perinçek’in oruç yazısı 13 Mart 2024 | 2.018 Okunma CHP’nin aşırı sağcılığı 11 Mart 2024 | 53 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar