Vergi ve SGK affının püf noktaları-1

Hafta başında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, milletin evi Beştepe külliyesinde, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı...

Hafta başında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, milletin evi Beştepe külliyesinde, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, ana muhalefet lideri CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşen birlik ve beraberlik toplantısı, darbeye karşı duruş ve buna bağlı olarak yumuşayan siyasi ortam, geleceğe güvenle bakmamızı sağladı.

İşte bir süredir hem ekonomiyi rahatlatma hem de iş dünyasının beklentilerini gerçekleştirme amacıyla hazırlanan vergi ve sosyal güvenlik prim affı ve yapılandırması, siyasette meydana gelen olumlu havaya paralel olarak ekonomide de rahatlama ve canlanma sağlayacak, yapılandırma yasası kısa bir zaman içerisinde TBMM’ de görüşülerek kabul edildiği takdirde Sayın Cumhurbaşkanımızın onayından sonra yürürlüğe girecek. Böylece ekonominin yaralarının da hızla sarılması mümkün olacak.

AK Parti hükümetleri döneminde, yatırımların ve istihdamın arttırılması, üretimin teşvik edilmesi, araştırma-geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesi ve ülkemizin cazip bir yatırım merkezi halinde getirilmesi amaçlarına hizmet etmek üzere çalışmalar sürdürülmektedir.

Aynı şekilde hafta başında Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce hatırlattığı üzere bankaların faiz indiriminin de gerçekleşmesi, piyasalara doping etkisi yaratacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar