Bedava peynir fare kapanında olur

Yüzyılın seçimine az bir süre kaldı.Önümüzdeki hafta Pazar günü seçim sandıklarında vereceğimiz oylar Türkiye'mizin kaderini belirleyecek.Bir yanda 80 yıldır Türkiye'ye en küçük...

Yüzyılın seçimine az bir süre kaldı.

Önümüzdeki hafta Pazar günü seçim sandıklarında vereceğimiz oylar Türkiye'mizin kaderini belirleyecek.

Bir yanda 80 yıldır Türkiye'ye en küçük bir katkısı olmamış Kılıçdaroğlu, öte yandan ömrünü milletine ve ülkesine adamış dünya lideri var.

PKK'dan, Kandil'den, FETÖ'den Kılıçdaroğlu'na sürekli destek mesajları geliyor.

Şu an PKK'lılar, terör örgütü mensupları inlerinden, mağaralarından kafasını çıkartamıyor. Köy korucularımız, jandarmamız, polisimiz, askerimiz ve MİT'imiz teröre ve teröriste göz açtırmıyor. Bulunduğu yerde imha ediyor.

Sizce bugün Sezgin Tanrıkulu'nun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İHA/SİHA'larımıza laf söylemesinin temelinde ne var? HDP'nin kendilerine ilettiği talepler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar