Şube müdürleri ne istiyor?

Zaman zaman bu köşede çeşitli kamu görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirerek seslerini duyurmaya özen gösteriyorum.  Bu kamu görevlilerinden biri de şube müdürleridir. Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde...

Zaman zaman bu köşede çeşitli kamu görevlilerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirerek seslerini duyurmaya özen gösteriyorum. 

Bu kamu görevlilerinden biri de şube müdürleridir. Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde önemli mihenk taşlarından biri olan Şube Müdürleri devlet memurlarıyla ilgili yasal değişikliklerin ve yeni memur yasasının gündemde olduğu bugünlerde meslekleriyle ilgili bazı taleplerde bulunuyor.

Burada vatandaşa götürülecek hizmetlerinden kalitesi de, bu hizmetlerin kamuya maliyeti de kamu görevlilerinin işlerini sahiplenmesi ve görevlerini layıkıyla yerine getirmesine bağlıdır.

Bu bağlamda şube müdürlerinin uzmanlaşmış ve çözüm odaklı personel hizmetleri ile verimli ve vatandaş odaklı hizmet verilmesinde büyük önemi var. Güçlü devletin güçlü bürokrasiye, güçlü bürokrasinin de her seviyede kaliteli personele ihtiyacı bulunmaktadır.

Toplumu oluşturan her bireyin sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi güçlü devlet olmak için vazgeçilmezdir.   

AK Parti iktidara geldiği günden bu yana ortalama iki kişiden biri tarafından destekleniyor. AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana verdiği hizmetlerin halk tarafından büyük bir teveccühe mazhar olduğunun en büyük göstergesi de 1 Kasım seçimlerindeki büyük başarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar