Kronik hastalara aylık bağlanacak

Türkiye son 15 yılda, sosyal politikalarda önemli bir değişikliğe giderek, yoksulların ve dezavantajlı kesimlerin korunmasıyla ilgili birçok projeyi hayata geçirdi. Yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan...

Türkiye son 15 yılda, sosyal politikalarda önemli bir değişikliğe giderek, yoksulların ve dezavantajlı kesimlerin korunmasıyla ilgili birçok projeyi hayata geçirdi. Yoksul ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yapılan değişikliklerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin yoksullara önem ve değer veren bir parti olmasının büyük etkisi var.

Bu bağlamda engelli ve yaşlılara verilen aylıklar artırıldı, aylık alan engellilerin sağlık primlerini devlet ödemeye başladı, engellisine bakanlara evde bakım parası verilmeye başlandı, eşi vefat etmiş muhtaç dul kadınlara aylık bağlanmaya başlandı, ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç özürlülere evlerinde veya kurumda bakım hizmeti verilmeye başlandı.

Son olarak yeni yapılan düzenlemeyle birlikte,Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca her il ve ilçede kurulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar