İşsizlik Sigortasına Öneriler

İşsizlik sigortası, esasen çalışanların işsiz kalmaları durumunda meydana gelebilecek gelir kayıplarını telafi etmek ve işsizlik riskine karşı çalışanı güvence altına...

İşsizlik sigortası, esasen çalışanların işsiz kalmaları durumunda meydana gelebilecek gelir kayıplarını telafi etmek ve işsizlik riskine karşı çalışanı güvence altına almaktadır.

İşsizlik sigortası zorunlu olup, SGK’lı olarak çalışmakta olanlar işe başladıkları tarihten itibaren sigortalı olurlar. İşsizlik durumunda da, gerekli şartları taşıyan işsizlere ödenek verilmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlere 100 günlük icraat programını açıkladı. Bakanlıkların tek tek yapacakları eylem planı sayıldı, yapılan projeler ile yatırımlarına yer verildi.

Çalışma hayatını ilgilendiren eylem planından en dikkat çekicisi, işsizlik ödeneğinden daha fazla kişinin yararlanmasını sağlamak amacıyla hak kazanma şartlarının esnetilmesi oldu. Bu sayede 12 bin 500 kişinin işsizlik sigortasından yararlanması bekleniyor.

Bizim de zaman zaman &c

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 183 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 168 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar