FETÖ’cüye vatandaşlık tokadı

FETÖ şakirtlerinin klasik ‘şefkat tokadı’ tabiri vardır. Şimdi de vatandaşlık tokadı geliyor. Son aylarda ülkemiz, iç ve dış tehditlerle boğuşmaya, her türlü terör örgütü ve...

FETÖ şakirtlerinin klasik ‘şefkat tokadı’ tabiri vardır. Şimdi de vatandaşlık tokadı geliyor. Son aylarda ülkemiz, iç ve dış tehditlerle boğuşmaya, her türlü terör örgütü ve bunları kullanan yabancı ülkelerle 3mücadeleye devam ediyor. Bir yandan ekonominin gidişatı kontrol altına alınmak istenirken, öte yandan da PKK/PYD, DEAŞ, FETÖ ve yandaşı mankurtlar ile mücadeleye ediyoruz.

Bu teröristlerin, daha fazla ülkemiz vatandaşı kalmaması için ilk defa bu köşeden 27 Ağustos tarihinde açıkça “Çağrı’yla gelmeyen FETÖ’cü vatandaşlıktan çıkarılsın” demiştik.

Buradaki temel amaç, ülkemizdeki maşaların yurt dışından idaresinin önüne geçilmesi, Türkiye’ye yönelik kumpaslar kuran sözde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı teröristlerin vatandaşlıktan çıkarılması ve tüm malvarlıklarına el konulması vatandaşlarımızın yüreğine su serpilmesiydi.

Söz konusu yazımda “Ülkemizde darbe girişiminde bulunarak memleketi karanlığa sürüklemek isteyen FETÖ Terör Örgütü mensuplarına ve PKK bölücü terör örgütü mensuplarına yürürlüğe konulacak ve OHAL kapsamında çıkarılacak bir Kanun Hükmünde Kararname ile yurda dönmeleri ve mahkemelerde aklanmaları çağrısı yapılmalı, bir aylık süre içerisinde yurda dönmeyenlerin vatandaşlıktan çıkarılmaları ve bunların her türlü malvarlığına el konulması, emekli maaşlarının kaldırılması gerekmektedir” diye belirtmiştim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar