FETÖ’cüye Erdoğan sürprizi!

2013 yılından bu yana arsız ve hayasız bir şekilde ülkemizi karalayan, her türlü ihanet ve tezviratı fütursuzca yapan, şeref ve haysiyetten bihaber FETÖ ve yandaşı mankurtların alçaklıklarını kaleme...

2013 yılından bu yana arsız ve hayasız bir şekilde ülkemizi karalayan, her türlü ihanet ve tezviratı fütursuzca yapan, şeref ve haysiyetten bihaber FETÖ ve yandaşı mankurtların alçaklıklarını kaleme alıyoruz. 

Gün geçmiyor ki, yeni bir ihanetleri ve alçaklıkları ortaya çıkmasın. 

Henüz 15 Temmuz şehitlerimizin kanı kurumadan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere yerli ve milli şuura sahip ülkemiz yöneticilerine tüm terör örgütleri ile işbirliği yaparak her türlü saldırıyı gerçekleştirmektedirler. 

Usta yazar Cengiz Aytmatov’un “Gün Olur Asra Bedel” adlı eserinde sözü geçen “mankurt” kavramı sosyal kimlik değiştirme ve öz köküne yabancılaşmayı ifade etmektedir. Anadolu’nun temiz kalpli insanlarını sümsük vaizin şarlatanlıkları ile sömürüp, bu ülkenin on milyarlarca dolarını yurtdışına akıtarak saltanat sürmekte olan bir modern Haşhaşi Cizvit Tarikatı olan FETÖ mensupları da bu romandaki gibi mankurtlaştırılmıştır. 

Öyle ki yediden yetmişe birçok yurttaşımızı en ağır silahlarla, helikopterlerle, F-16’ larla yaralayacak ya da şehit edecek kadar canileşmişlerdir. Beyinleri yıkanarak ve bir şekilde Hasan Sabbah’ın yöntemleri kullanılmak suretiyle onbinlerce insan terörist ve kanlı bir katile dönüştürülmüştür. 

Bugün ülkemiz bir yandan Haşhaşi FETÖ örgütüyle öbür yandan PKK, PYD, DAEŞ, DHKP-C gibi onlarca terör örgütü ile mücadele etmektedir. Bu örgütlerin içerisinde rengi ve kokusu olmayan, kendisini bukalemun gibi gizleyen omurgasız, her türlü komplo ve karalamayı en usta şekilde yapan FETÖ birçok ülkede aynı yöntemlerle faaliyet göstermektedir. Ülkemiz için olduğu kadar diğer ülkeler için de büyük bir tehdittir.

AK ile Karanın rengini çok net belli ettiği, hatta karanın da gri bulutlar içerisine saklanarak, kamufle olmaya çalıştığı bu dönemde tüm vatandaşlarımızın bu mücadelede var olması gerekiyor. Eğer kucağınızdaki çocuğunuzla koşarken ayağınıza çelme takılan bir göçmen olmak istemiyorsanız, mutlaka ülkemize sahip çıkmalısınız. Hangi görüşten, hangi etnik kimlikten ve hangi mezhepten olursanız olun birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalısınız. Yenikapı ruhu korunduğu sürece hiçbir güç ülkemizi bölmeye ve bizi yok etmeye muktedir olamaz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar