18 yaşında emeklilik olur mu?

Başlığı gören okurlarımızın böyle soru, böyle başlık olur mu dediklerini duyar gibiyim. Bir süredir referandumu konuşuyoruz ve referandumla gelecek Anayasa değişikliklerinin sonuçlarını...

Başlığı gören okurlarımızın böyle soru, böyle başlık olur mu dediklerini duyar gibiyim. Bir süredir referandumu konuşuyoruz ve referandumla gelecek Anayasa değişikliklerinin sonuçlarını tartışıyoruz.

Türkiye düşmanlığı tavana vurmuş bazı ülkelerin ve bunların maşası terör örgütlerinin referandumla ilgili ölesiye yaptıkları “Hayır” kampanyalarının bile “Evet” verilmesi için yeterli olduğudur. Burada bütün vatan hainlerinin el birliğiyle şer cephesi için çalışması bu seçimin ülkemiz ve geleceğimiz açısından çok önemli sonuçları olduğunu ve mutlaka oy kullanılması gerektiğini gösteriyor.

Hayır cephesinin Anayasa değişikliğiyle ilgili sıklıkla başvurduğu bir yöntem de bilgi kirliliği yaparak sivil siyasetin itibarsızlaştırılmasıdır. Gücünü halktan alan demokratik siyasetin egemen olacağı yeni bir dönem ve yönetim şeklinin ülkemizin istikrar ve istikbali için önemini görmemek için art niyetli olmak gerekir.

Anayasa değişikliğiyle ilgili maddelerden birisi de, seçilme yaşının 18 olarak değiştirilmesiyle ilgili.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doğru Zaman, Doğru Adam, “Recep Tayyip Erdoğan” 19 Mayıs 2023 | 184 Okunma Hamile ve emziren kadınların çalışma koşulları 09 Mayıs 2023 | 150 Okunma Bedava peynir fare kapanında olur 05 Mayıs 2023 | 287 Okunma Türkiye Yüzyılı için doğru adımlar 02 Mayıs 2023 | 169 Okunma Bu sıradan bir seçim değildir! 28 Nisan 2023 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar