Vız gelir

Taliban’la selamlaşırsak bize şeriat bulaşmaz, korkmayın. Bırakın bu kompleksi. Türkiye bunları çoktan aşmış, özgüvenini kazanmış bir cumhuriyettir. Vaktiyle Soyvetler’e yanaştık...

Taliban’la selamlaşırsak bize şeriat bulaşmaz, korkmayın. Bırakın bu kompleksi. Türkiye bunları çoktan aşmış, özgüvenini kazanmış bir cumhuriyettir. Vaktiyle Soyvetler’e yanaştık komünist mi olduk? Führer’le aramızın iyi olduğu yıllar, sanki Nazi olmaya mı özendik? Hayır. Türkiye’nin özenip taklit edeceği bir başka rejim yoktur. Zafer haftası’na geliyoruz. Atatürk’ü bir daha minnet ve şükranla anmanın tam zamanıdır.

Seçim falan laf. Erdoğan’ın karşısına çıkacak bir aday aranıyor, Bütün mesele bu.

*

Anketler sıra sıra. Mansur Yavaş mı Erdoğan’a daha yaklaşır, İmamoğlu mu daha yaklaşır, yoksa Kılıçdaroğlu mu? Hangisi Erdoğan’ı zorlar?

*

Gerçi Mansur Yavaş, adaylık konusunda istekli gözükmüyor. Böyle bir görüntü vermedi ama anketçiler onu da katıyorlar... Her neyse... Netice.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 342 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 273 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar