Ne fark eder?

Joe Biden’dan niye korktunuz? Bu Amerika, yıllardır bize zaten düşmanlık yapmıyor mu? YPG’yi binlerce kamyon silahla donatmıyor mu? Güneyimizde bir terör koridoru kurdurmak istemiyor mu? S-400’ler ve F-35’ler konusunda...

Joe Biden’dan niye korktunuz? Bu Amerika, yıllardır bize zaten düşmanlık yapmıyor mu? YPG’yi binlerce kamyon silahla donatmıyor mu? Güneyimizde bir terör koridoru kurdurmak istemiyor mu? S-400’ler ve F-35’ler konusunda karşımıza dikilmiyor mu? Yahu bu Amerika, bizi sürekli tehdit etmiyor mu? Sürekli yaptırım uygulamıyor mu?

Geriye ne kaldı ki? Kafamıza çuval geçiren de yine Amerika değil mi? E Biden gelip de daha ne düşmanlık yapacak? Tepemize atom bombası mı atacak? Biden geldiyse hoş geldi. Bir bakarsınız koltuğa oturunca Türkiye sevdalısı kesilir. Hiç belli olmaz... Bidenciler de şaşırıp kalır. Hem, Obama’dan daha kötüsü olmaz ya... Buyursun.

Lakin şu noktanın aydınlanması lâzım. Postayla gelen oyların yüzde 82’si Biden. Başabaş geçen bir yarışta, bu oran tuhaf değil mi? Kaldı ki... Bir nokta daha var. Gizli oy tamam da hani açık sayım? Boşuna hafiyelik taslamayın. Tasnif heyetine ancak 2 metre yaklaşabilirsiniz. Uzaktan bakın işte. Malûm, korona mesafesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 343 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 273 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar