Ya övselerdi?

Bild ismindeki Alman ceridesi için bardağı taşıran son damla, Türkiye Cumhurbaşkanının "Almanya terör örgütlerini arka bahçesi olarak kullanıyor!" gerçeğini dile getirmesidir. Bu dendi mi her nev'i iftirayı...

Bild ismindeki Alman ceridesi için bardağı taşıran son damla, Türkiye Cumhurbaşkanının "Almanya terör örgütlerini arka bahçesi olarak kullanıyor!" gerçeğini dile getirmesidir. Bu dendi mi her nev'i iftirayı atarlar. Değirmenlerine HDP'liler, FETÖ'cüler ve cümle Türkiye aleyhtarları su taşımaya devam etmektedir.
Niye diktatör?
Niye olmasın?
Bu Cumhurbaşkanı, Çankaya noteri olacağına Türkiye'yi bölmek isteyenlere fırsat vermiyor. O'nun cesur iradesi etrafında kenetlenen millet, 15 Temmuz'da Türkiye'nin işgalini önleyince Haçlı âlemi, "hasta adam, kudretli Türkiye mi oldu?" diye şaşkınlık içindedir.
Son senelerde yapılanlar için hafızamızı şöyle bir tazeleyelim:
TL para sınıfına girdi, enflasyon yüzde 70'ten 7'ye düştü, IMF ofisine yollandı, Türkiye, hem hava ulaşım merkezi, hem enerji merkezi olmak için deva adımlar atmakta, Anadolu'da kazma değmedik yer kalmadı, bayındırlıkta, sağlıkta hamleler zinciri devam ediyor, 10. Ekonomik güç olmaya doğru yol alıyoruz, millî silahlar yapılmaya başlandı, sınır ötesi harekât içindeyken vatandaş normal hayatına devam ediyor, Katar'a üs tesis edildi, Afrika’ya insanlık götürdük, Türk iş adamları dünyaya açıldı ve daha neler!..
Bu Türkiye'nin yoluna taş korlar.
Bu Türkiye, çok uyku kaçırtır.
Bu sebeple malûm manşetler atılmakta. Onlar kin manşetleri. Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmak, devirmek için ne lazımsa yaptılar fakat hepsi boşa çıktı. Üstelik 15 Temmuz gecesi O'nun "sokağa çıkın, ben de geliyorum!" cümlesiyle her fikirden vatandaş, meydanlara akıp, demokrasiye de devlete de sahip çıktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KOMŞU 16 Mayıs 2024 | 79 Okunma ANNELER GÜNÜ BİTMEZ 14 Mayıs 2024 | 57 Okunma 12 ZORBA SENATR! 09 Mayıs 2024 | 69 Okunma GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! 07 Mayıs 2024 | 99 Okunma AIK KAPI SYASET!.. 04 Mayıs 2024 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar