Tarihi mücadele!..

Bölücü terör örgütü militanları cumartesi günü Ankara'da kıstırılınca eylemlerini yapamadan kendilerini patlatarak intihar ettiler. Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım, Pendik Tersanesi'nden...

Bölücü terör örgütü militanları cumartesi günü Ankara'da kıstırılınca eylemlerini yapamadan kendilerini patlatarak intihar ettiler. Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım, Pendik Tersanesi'nden yerli imâlat bir savaş destek gemimizi suya indiriyor ve bütün dünyaya savaş gemileri ihraç edebileceğimiz müjdesini veriyordu. ASELSAN mühendislerinin şüpheli ölümleri gibi Tuzla Tersanesi'ndeki şüpheli yangınları da hatırlamalı.

Yine aynı cumartesi günü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da 20 Aralık'ta hizmete girecek olan Avrasya Tüneli'nde yanında Başbakan olduğu hâlde Avrupa ve Asya yakaları arasında deneme sürüşü yapıyordu.
PKK ve avanesi 6-7 Ekim olaylarının yıldönümü sebebiyle Kürt vatandaşlarımızı sokağa çağırmış, fakat kimse bu çağrıyla dışarı çıkmamıştı. Cumartesi günü Ankara'da bunun ve daha bir çok şeyin intikamı alınmak istenmişti. Ama halkın dikkati ve emniyet kuvvetlerimizin atak davranmasıyla eylemlerini yapamadılar.
Pazar günkü gazetelerde bu saldırı ve Avrasya Tüneli haberi vardı. Bir büyük haber daha vardı. Tam istiklâlimizin mührü demek olan Kanal İstanbul ihalesinin yapılacağı haberi de verilmekteydi. Bu haberin çıktığı ve İstanbul'da 10 bin enerji lideriyle 250 bakanın iştirak ettiği Dünya Enerji Konferansının cereyan ettiği gün ve saatlerde hezimet çılgınlığındaki ırkçı-Stalinci örgüt, bu defa Şemdinli'de saldırdı. Kimlik kontrolünün yapıldığı noktada bombalı eylem yapılarak çok sayıda asker ve sivil vatandaşımız şehit oldu. Aynı sıralarda DAEŞ de Musul'un şimalindeki BAŞİKA üssümüze saldırıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
KOMŞU 16 Mayıs 2024 | 79 Okunma ANNELER GÜNÜ BİTMEZ 14 Mayıs 2024 | 57 Okunma 12 ZORBA SENATR! 09 Mayıs 2024 | 69 Okunma GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! 07 Mayıs 2024 | 99 Okunma AIK KAPI SYASET!.. 04 Mayıs 2024 | 81 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar