Daha yapacak çok iş var!

Eğer, özel televizyonlar olmasaydı, görüntülü taşınabilir telefon sistemi olmasaydı bugün bu katil darbe hayata geçmiş olabilirdi.Özel televizyonlar ve 3 G'ler, 4,5 G'ler olsa, fakat devletin başında askerin...

Eğer, özel televizyonlar olmasaydı, görüntülü taşınabilir telefon sistemi olmasaydı bugün bu katil darbe hayata geçmiş olabilirdi.
Özel televizyonlar ve 3 G'ler, 4,5 G'ler olsa, fakat devletin başında askerin güdümünde etliye-sütlüye karışmayan sembolik bir Cumhurbaşkanı bulunsaydı şimdi sevinen taraf, halk değil, darbeciler olmuş olurdu.
Ancak özel tv'ler, sosyal medya, güçlü bir Cumhurbaşkanı olsa buna mukabil Hükümet koalisyon olsaydı veya Cumhurbaşkanıyla tezada düşmüş bir Başbakan işbaşında bulunsaydı bugün yine darbeciler kazanmış olabilirdi.
Bir gerçek daha var. TSK içerden ağır ihanete uğrayıp eli-kolu bağlanmışken böylesine kudretli bir emniyet teşkilatımız bulunmasaydı bugün memleket kara günlerdeydi.
Bu zaferin baş kahramanlarından biri Türk Polisidir. Onlardan bir yiğit evladımız, gasp edilmiş tanklardaki Paralelci Terörist sözde askerlere karşı Boğaziçi Köprüsü'nde İstanbul Emniyet Müdürünü korurken şehit düştü. Biz, daha evvel Boğaziçi Köprüsü'ne "Abdülhamid Han Köprüsü" adı verilmesini teklif etmiştik. Eğer; o isim verilmeyecekse "Şehit Polisler Köprüsü" diyelim.
Dile gelmeyen daha başka hakikatler de var. Bütün bunlar olsa fakat adliye, ihanetin emrinde bulunsaydı Savcı ve Hakimler, dakika sektirmeden tutuklama yapmayacak, bugün Türkiye kan ağlayacak, sizler de herhâlde bu sütunu okuyamayacaktınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ANNELER GÜNÜ BİTMEZ 14 Mayıs 2024 | 56 Okunma 12 ZORBA SENATR! 09 Mayıs 2024 | 69 Okunma GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! 07 Mayıs 2024 | 99 Okunma AIK KAPI SYASET!.. 04 Mayıs 2024 | 81 Okunma KONUMAK 30 Nisan 2024 | 114 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar