Işığıyla aydınlatan kızlar

Ülkemizde 23 milyon çocuk var, yarın ise Atatürk’ün bizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağız. Sizi bu vesileyle çocukların hayatını değiştiren...

Ülkemizde 23 milyon çocuk var, yarın ise Atatürk’ün bizlere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacağız. Sizi bu vesileyle çocukların hayatını değiştiren güzel ve etkili bir projeyle tanıştırmak istiyorum.

Adını ve ilhamını genç yaşta trajik bir uçak kazasıyla aramızdan ayrılan Mina Başaran’dan alan Mina’nın Çocukları üç senelik pırıl pırıl parlayan bir inisiyatif. Üniversiteli genç kızlar bir araya gelip bir sosyal sorumluk projesi olarak Mina Başaran’ın annesi Beril Başaran’a sunmuş ve onayı ile başlamışlar. Beril Başaran, “Geleceğimizi eğitimli gençlerin değiştireceğinin farkındayız. Ne mutlu bizlere ki kendi başarı ve sorumluluklarıyla bu genç yaşta bir sosyal sorumluluk projesini tasarlayıp bizlere örnek olan gençlere sahibiz” diyor.

EĞİTİM

Çocuk bayramımız vesilesiyle bu projeyi anlatmak istememin sebebi, gençlerin doğru ve nitelikli eğitimle çocuklarımızın hayatını pozitif yönde etkileyebileceğine şahit olmam ve çok etkilenmem. Ayrıca, kadınların özgürlüğüne, kendi paralarını kazanıp yönetmelerine verdiğim önemi de biliyorsunuz. Bunun için de eğitim şart.

NASIL IŞLIYOR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nerede benim hakkım? 24 Şubat 2022 | 202 Okunma Her borç ödenir 17 Şubat 2022 | 116 Okunma Aşk ve para testi 10 Şubat 2022 | 154 Okunma Metaverse harcamaları 03 Şubat 2022 | 357 Okunma Finansal travma 27 Ocak 2022 | 90 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar