Kapatmak için daha ne bekliyorsunuz?

Cumhur İttifakı sözcüleri muhaliflerin iş birliğine "zillet ittifakı" diyerek aşağıladıkları gibi bir de onları HDP ile ortaklık yapmakla suçlamaktadır. Halbuki iktidar kanadı, çözüm...

Cumhur İttifakı sözcüleri muhaliflerin iş birliğine "zillet ittifakı" diyerek aşağıladıkları gibi bir de onları HDP ile ortaklık yapmakla suçlamaktadır. Halbuki iktidar kanadı, çözüm süreci, Dolmabahçe/Oslo/İmralı görüşmeleri ve baldıran zehiri söylemleriyle bu konuda çifte şerbetlidir.

Dahası iktidar kanadı, HDP ile PKK'yı -haklı olarak- özdeş görmektedir. Buna karşın HDP'yi kapatmayıp TBMM'ye girmesine izin vererek PKK'nın bölücü ve yıkıcı unsurlarının küstahlaşmalarına neden olmaktadır.

HDP'nin sözde milletvekili (!)şunu söylemektedir: "Hiçbir zaman çaresiz olmadık. Çünkü PKK var. PKK bitmez. PKK nicelerini bitirdi. Sıranızı bekleyin. Sizi de bitirecek."

Bu zevat bu sözleri ettiğinde hakkında derhal yasal işlem yapılmış olsa ardından da onu TBMM'ye taşıyan parti hakkında gereği yapılsa o bu küstahlığı yapamaz.

Bu HDP'li vekil müsveddelerinin ilk icraatları da değil. Bir zamanlar bu partinin "PKK sizi tükürüğüyle boğar" diyen bir vekili "keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliriz" diyen başka bir vekili daha vardı. "Sırtımızı PYD'ye dayadık" diyerek sözde temsil ettiği halka değil terör örgütüne sırtını dayayan bir vekili vardı. Şu sıralarda sırtını ranzaya dayıyor.

HDP'liler hangi hainliği yaparsa yapsınlar partileri bundan zarar görmüyor. Onlar da yıkıcılığa, bölücülüğe devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vatandaşın gündemiyle siyasetin gündemi! 02 Şubat 2021 | 296 Okunma HDP'yi kapatmamak! 29 Ocak 2021 | 326 Okunma "Mazlumun ahı indirir Şahı" 26 Ocak 2021 | 659 Okunma Milli güvenlik ya da ağır uyku! 22 Ocak 2021 | 209 Okunma İktidarların düşmana ihtiyacı vardır! 19 Ocak 2021 | 378 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar