"31 Mart'ta" gene hüsrana uğrayacaklar

Avrupa’da ve en başta AB’de “Türkiye’nin AB üyesi olmasını istemeyen” ya da “Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada güçlü bir ülke olması” ile sorunlu olan çevreler yine fazla telaşlanmaya başladılar.

Türkiye’de gündeme gelen her seçim ortamını Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “yıpratmak” amacıyla istismar etmeye çalışanlar yine faaliyet halindeler. 

Yine Türkiye’de milletin desteklemediği ve “olmayan” muhalefetten umutlananlar var. Ne genel ne de yerel düzeyde seçmenin hiçbir şekilde güvenmediği ana muhalefet partisine CHP ve onun sayısız seçim başarısızlığı ile nam salmış başkanı Kılıçdaroğlu’na aslında kendileri de güvenmediğinden terör örgütlerinden medet ummaktalar. Kendi ülkelerinde besledikleri ve barındırdıkları terör örgütlerini bu sefer yerel seçim için seferber ettiler. CHP’nin başaramayacağını biliyorlar. Suni olarak kurdurdukları “İ Parti” isimli parti ile gerçek MHP’lileri aldatamadıklarını çoktan fark ettiler. AK Parti seçmenini hedef alsın diye yarışa soktukları Saadet Partisi tam bir “fiyasko”. Tek güvendikleri HDP. O da HDP’ye değil terör örgütü PKK’ya güvendikleri için. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 211 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar