LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ

Türkiye söz konusu olduğunda Avrupa medyasında bazı gazete ve dergilerde sözde “Türkiye uzmanları” temsil ettikleri “Türkiye karşıtı çevrelerin” beklentileri doğrultusunda kamuoyu yaratma amacıyla sözleşmiş gibi aynı içerikli yorumlar yazmaya başlarlar.

Türkiye’de seçimler söz konusu olduğunda ya da referandum gerçekleştirildiğinde genelde hep aynı gazete ve dergilerde AK Parti Hükümeti aleyhine ve o sırada aktüel hale getirilen bazı muhalif isimler lehine “yorumlar” derhal devreye sokulur. “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a” karşı aday olarak çıkarılan isimler abartılarak parlatılır ve Avrupa kamuoyu bu şekilde yanlış bilgilendirilir.

Geçmişteki seçimlerde muhalefet adayları üzerine öyle yorumlar kaleme alınmıştır ki bu abartılı yorumları okusalar muhalifler bile şaşırabilirler. Son dönemde de bir belediye başkanı malum kalemlere sipariş edilen yeni isim olarak aynı şekilde sürekli karşımıza çıkmakta. 

 

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
LİBYA TERÖRİSTLERİN ELİNE GEÇMEMELİ 27 Aralık 2019 | 130 Okunma FRANSA'DA "MACRON, DÉMİSSİON!" SESLERİ YÜKSELİYOR 08 Aralık 2019 | 143 Okunma "AB'NİN SAMİMİYETSİZ VE İKİ YÜZLÜ TUTUMU" 23 Kasım 2019 | 73 Okunma KIBRISLI RUMLAR: "EN İYİ TÜRK, ÖLÜ TÜRKTÜR!" 17 Kasım 2019 | 209 Okunma DİYARBAKIR'DA BİR AP MİLLETVEKİLİ: TOMAS ZDECHOVSKY 13 Kasım 2019 | 211 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar