Yatırımların da başkenti…

EVET, güzel bir Ankara sabahında yarınlara umutla bakıyoruz… Türkiye'de gündem hızla değişiyor. Her güne yeni bir gündemle uyanıyoruz. Ankara birçok konuğa ev sahipliği yapıyor....

EVET, güzel bir Ankara sabahında yarınlara umutla bakıyoruz… Türkiye'de gündem hızla değişiyor. Her güne yeni bir gündemle uyanıyoruz. Ankara birçok konuğa ev sahipliği yapıyor. Her mevsim güzelliklerini içinde barındıran Ankara, son yıllarda hızla gelişimini tamamlıyor.
Metro yatırımları, bulvarları, şehir hastanesi, rekreasyon alanları, Ulus tarihi kentinin canlandırılması, Kuzey Yıldızındaki külliye, Ankapark, Şehir Stadı gibi dev yatırım veprojeler bir bir hayata geçiriliyor. Bunlarla birlikte termal sağlık turizmi ve savunma sanayinin de başkenti olma yönünde hızla yol alıyoruz.
Ankara'yı önümüzdeki süreçte tanıyabilmek için geçmişe dönüp bir bakmak gerekecek. Başkent merkez ile birlikte ilçelerinde de değişime tanıklık ediyor. Mamak kentsel dönüşüm ile Keçiören Metrosu, Akyurt Fuar Alanı, Beypazarı tarihi dokusu, Güdül, Ayaş, Haymana, Kızılcahamam sağlık turizmi ile örnek şehir potansiyeli taşıyor.
Güzel ülkemin güzel başkenti bu gelişmelerle dünyanın önde gelen başkentleriyle yarış halinde. Başkent, ticari hayatta da en üst segmentte yer alıyor.
Dört bir yanında yükselen gökdelenler ve konutlar hem iç piyasaya hem de dış yatırımcılara kapılarını aralıyor. Ortadoğu'dan birçok yatırımcı başkente ev sahibi oluyor.
Ayrıca Organize Sanayi Bölgeleri ile de sanayinin nabzını tutuyor Ankara… Savunma sanayimizin bel kemiği olan ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN ve BARUTSAN gibi devmilli kuruluşlarımız milli projelere imza atıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arakanlı Müslümanları nasıl kurtaralım? 21 Şubat 2017 | 303 Okunma Yatırımların da başkenti… 06 Şubat 2017 | 172 Okunma Aksaray, Gaziantep ve Kocaeli... 16 Ocak 2017 | 247 Okunma Yeni yıl ve terör… 02 Ocak 2017 | 348 Okunma Suriye, Rusya ve İran’ın Afganistan’ı olur mu? 27 Aralık 2016 | 335 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar