Şehit babası!

Bazen sadece inanarak yoluna devam etmek gerekir. Bugünlere kolay gelinmedi. Tüm dünya birleşip üzerine gelse de ülkemin, şehitlerin kanlarıyla yoğrulan bu topraklar, çapulcu sürüsüne...

Bazen sadece inanarak yoluna devam etmek gerekir. Bugünlere kolay gelinmedi. Tüm dünya birleşip üzerine gelse de ülkemin, şehitlerin kanlarıyla yoğrulan bu topraklar, çapulcu sürüsüne bırakılmaz. Türkiye'nin yolundan dönmesini mi istiyorsunuz, bütün bu alçaklıkların, vahşetin, cinnetin sebebi bu mu? Daha çok beklersiniz, Türkiye yolundan dönmez.
Tuzak üstüne tuzak kurulan canım Türkiye'm daha İstanbul'un acısı taptazeyken bu kez de Kayseri'den vuruldu.
Alçaklar, insanlıktan nasibini almamış canavarlar bu kez de çarşı iznine çıkan Mehmetçiklerimizi, PKK'yla mücadelenin belkemiği Kayseri Komando Tugay Komutanlığının aslanlarını hedef aldı.
Silahsızlardı. Biraz olsun yorgunluklarını atıp dinlemek istemişlerdi. Ama hain sırtlanlar pusu kurmuştu onlara.
Sinsice yaklaştılar ve düğmeye bastılar… 
14 canımız gitti. Dün Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde 20 yaşındaki Komando er Yunus Emre Duran'ın cenaze töreni vardı. Gencecik, daha hayatının baharında… Hayalleri var, evlenecek, anne babasına torun verecek. Ama yaktılar onu da diğer canlarımız gibi…'Acının tarifi yok' deriz değil mi?
Siz bir de Yunus Emre'nin babası Mahmut Duran'a bakın! Kendisine hayran bırakacak derecede vakur, başı dik. Şehit babası böyle olur diyor herkes içinden.
Oğlunun terhisine bir aydan az kalmış.
Evine dönecek, ailesine kavuşacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arakanlı Müslümanları nasıl kurtaralım? 21 Şubat 2017 | 303 Okunma Yatırımların da başkenti… 06 Şubat 2017 | 172 Okunma Aksaray, Gaziantep ve Kocaeli... 16 Ocak 2017 | 247 Okunma Yeni yıl ve terör… 02 Ocak 2017 | 348 Okunma Suriye, Rusya ve İran’ın Afganistan’ı olur mu? 27 Aralık 2016 | 335 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar