Siyaset korsanları

Bu kurnazlıklar artık milleti bıktırmıştır. Nifak sokma, fitne çıkarma üzerinden bir siyaset her şeyden önce ahlaksızlıktır. Ne yazık ki zilletin kendisi de, yeni yanaşmaları da sıraya girmiş durumdadırlar.

Su uyusa da düşman uyumuyor. Dışarıdan gelen alçak saldırılara alıştık da, içeridekileri ne yapacak, nereye koyacağız? Zaten çok da farkları yok, ortak hareket ediyorlar. Biden söylüyor, CHP yapıyor. Macron saldırıyor, zillet tamamlıyor. Libya’ya giden gemimize yapılan AB maskeli haydutluk neyse, zillet güruhunun içerideki fitne çıkarma çabaları da odur. Terör örgütleri ile aynı dili kullanıyor, Türkiye düşmanları ile aynı nakaratı tekrarlıyorlar. Bunlarınki de siyaset korsanlığıdır.

NE YAPIYORLARSA OLMUYOR!

Bu güruhun hesabına göre, hükümet terörle mücadelede yetersiz kalacaktı ve bunlara yol açılacaktı. Düşündüklerinin, planladıklarının tam tersi oldu. Olağanüstü bir mücadele ile hainlerin, katillerin inlerine girildi.

Sınırlarımızın dibinde kurulmak istenen terör devletçikleri başlarına yıkıldı. Zilletin bir sonraki ümidini ekonomi oluşturdu. Dışarıdan yapılan hücumlarla döviz kontrolden çıkacak, bütün dengeler yerle bir olacak, millet geçim derdine düşüp sokaklara inecekti, bunlara da iktidar imkânı doğacaktı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar