Şer cephesine malzeme olanlar

Düşman düşmanlığını yapıyor, biz de karşılığını veriyoruz ve bu hiç değişmeyecek. Bizi asıl kahreden, içerideki zillet güruhunun söz ve davranışları ile bu şer cephesini cesaretlendirmesi, onlarla ortak hareket etmesi ve malzeme vermesidir.

Her ne kadar CHP ve yancıları yalanlarıyla, iftiralarıyla, ihanetleriyle gündemi dolduruyor olsalar da, bizim bu zilleti de aşmak ve “lider ülke” olma yolundaki asıl meselelerimize odaklanmak gibi bir mecburiyetimiz de var. Zor bir coğrafyadayız. Üç tarafımız denizlerle, dört tarafımız hainlerle, satılmışlarla, teröristlerle, düşmanlarla çevrili. Zayıflığa, gecikmeye, geri çekilmeye asla tahammülümüz yok. Her zaman iddialı, uyanık ve hazırlıklı olmak, kendi gücümüze inanmak ve dayanmak zorundayız. En küçük ihmal, en hafif zayıflık büyük bedeller doğuruyor. Bütün bunları yaşayarak gördük.

ZİLLETE RAĞMEN

Kovid-19 bütün dünyada etkisini arttırarak sürdürüyor. Mevsime bağlı olarak salgının dalga boyu daha da yükseldi ve bütün dünyayı kasıp kavuruyor. Bütün ümitler aşıya bağlanmış durumda. Almanya, Çin ve Rus aşıları artık uygulanma aşamasına gelmiş olsa da, bu her şeyin bir anda biteceği ve normale döneceğimiz anlamına gelmiyor. Hâlâ zamana ihtiyaç var ve geçen süre hep salgını oluşturan virüsün işine yarıyor. Türkiye’de testleri pozitif çıkan herkesin sayısının açıklanması, ne kadar dikkatli olmak zorunda olduğumuzu bir defa daha ve net biçimde ortaya koymuştur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar