İftira kampanyasının kurşun askeri

Tarihin gördüğü en büyük, en alçak, en şerefsiz iftira ile karşı karşıyayız. MHP Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli, grup toplantısında Biden denilen iftiracıya hem çok anlamlı bir cevap...

Tarihin gördüğü en büyük, en alçak, en şerefsiz iftira ile karşı karşıyayız. MHP Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli, grup toplantısında Biden denilen iftiracıya hem çok anlamlı bir cevap, hem de tamamen tarihi gerçeklere dayalı olarak kapsamlı bir ders verdi.

KANLI DEFTERLERİ DÜRÜLECEK

Terörle mücadelede gelinen aşamanın değerlendirmesi grup konuşmasının ilk başlığını oluşturdu: “Terör örgütleriyle görülecek acıklı bir hesabımız vardır. PKK/YPG cinayet ve ihanet kuklasıdır, kuklacılar ise perdenin arkasında saf saf toplanan karanlık ve kahrolası emperyalist kumpasçılardır. Pençe-Şimşek ve Pençe Yıldırım Operasyonlarıyla hainler korkuya kapılmışlar, kaçacak ve saklanacak delik aramışlardır. Ancak korkunun ve kaçmanın ecele faydası yoktur. Ara-bul-yok et parolasıyla hainlerin kanlı defteri Allah’ın izniyle dürülecektir. Bu canilerin kökü kuruyasıya kadar mücadeleden dönüş yoktur.

RUMLARIN ÜCRETLİ AJANI

Kıbrıs bir dönüm noktasındadır ve Sayın Bahçeli de bu konuya özel bir bölüm ayırdı: “Kıbrıs’ta bağımsız, eşit, egemen iki devletli çözümden başka bir yol kalmamıştır. Adil, adaletli, hakkaniyetli, kalıcı ve eşitlik ilkesine dayalı bir çözüm isteniyorsa yegâne çare budur. KKTC’nin bir önceki Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın, Cenevre sürecini baltalamak için devreye girmesi, ayıplı bir üslupla mevcut Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ı hayâsızca eleştirmesi bize göre uyuyan komünist hücrelerin tekrar harekete geçtiğinin işaretidir. Rum’un tasmasını başına geçiren vatansızların tahrik ve tertiplerine aldanacak yoktur. Kıbrıs Türk’tür, Kıbrıs şehadettir, Kıbrıs mücahittir, Kıbrıs bekadır. Aksini iddia edenler Rumların ve sömürgeci odakların ücretli ajanlarıdır.”

KANLI TARİHİNİZLE YÜZLEŞİN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar