Görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok

İP’in nereden gelip nereye gittiğini, kime ve neye hizmet ettiğini anlamak ve anlatmak için özel bilgiye, belgeye, yoruma, açıklamaya hiçbir ihtiyaç bulunmuyor.

İP’in nereden gelip nereye gittiğini, kime ve neye hizmet ettiğini anlamak ve anlatmak için özel bilgiye, belgeye, yoruma, açıklamaya hiçbir ihtiyaç bulunmuyor. Bizzat kendilerinin anlattıkları, ortaya koydukları, belgeleyip ifşa ettikleri her şeyi net şekilde ispatlıyor.

Partinin kurucusu, milletvekili, teşkilat mensubu olduğu halde, gördüğü gerçekler karşısında şaşkına dönen, isyan eden ve yollarını ayıranların söylediklerini bir kenara bıraktık. Kaldı ki, onların söyledikleri bile bu particiğin gerçek yüzünü görebilmek için yeterliydi. İşin aslının daha kolay anlaşılması için sadece şu son birkaç günde anlatılanları, ortalığa saçılanları takip etmek, fazlasıyla yeterlidir. İP’in ucunun nereye uzandığını hala anlamayan varsa, biz kendilerine yardımcı olalım.

BİRBİRLERİNİ ELE VERİYORLAR

Bu particiği kurmadan önce MHP’ye yaptıkları taarruz edenler, bir taraftan da kendi içlerinde yer kapma savaşı yapıyor, birbirlerini ele veriyorlardı. Meral Akşener’i her gittiği yerde karşılayıp ağırlayanların FETÖ’cüler olduğunu ilk ilan eden, bugünkü Teşkilat Başkanı Koray Aydın’dı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar