FETÖ'nün bıraktığı yerden devam ediyor

Kemal Kılıçdaroğlu, partisini bir iktidar alternatifi haline getirmekten çoktan vazgeçmiş, Türk ve Türkiye düşmanlarının aparatı haline getirmiştir. Bu hazin durumu sürdürmek ve daha da ileri götürebilmek için de hergün yeni bir yalanla ortaya çıkıyor.

Terör örgütlerinin kahpelikleri sadece ellerine silah alıp dağa çıkmak, bebeklere kurşun sıkmak dahil her türlü katliamlara yönelmekle sınırlı kalmıyor. Bütün ülke ve millet düşmanları ile işbirliği yapıyor, Türkiye’yi kötülemek, zor duruma düşürmek için her türlü imkanı kullanıyorlar. Bu PKK için de böyledir, FETÖ ve diğer yıkıcı bölücü unsurlar için de aynıdır. Şu işe bakınız ki, Türkiye’de iktidar olma iddiası taşıyan, legal siyaset yapan bazı partilerimizin durumu da terör örgütlerinden çok farklı değil. Onlar belki kurşun sıkmıyor, ama kurşun kadar tehlikeli ihanetlere yöneliyorlar. Terör örgütleri ile işbirliği yapıyor, aynı şeyleri söylüyor, onlara hak veriyorlar. Bununla da yetinmiyor, Türkiye’nin kurumlarına saldırıyor, imajını sarsmak, ülkeyi zor durumda bırakmak, her türlü olumsuz algıyı yerleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

HER GÜN YENİ BİR MARİFET

CHP ve yancılarının kirli ve karanlık sicillerine neredeyse hergün burada yazıyor, anlatıyor ve Türk milletini bilgilendiriyoruz. PKK-YPG’yi terör örgütü görmeyen, ittifak yapan, terörle mücadeleden rahatsız olup engellemeye çalışan bir zihniyetten bahsediyoruz. Türkiye’yi hiç utanmadan şikayet ettiklerine, ABD ve diğer ülkelerden müdahale istediklerine bütün Türk milleti ibretle ve hayretle tanıklık etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar