Devlet krizi değil, siyasi ahlak krizi

Son derece önemli gelişmelerin yaşandığı bir sürecin içindeyiz. ABD Başkanlık seçimleri çok konuşulsa da, bizim için Azerbaycan’ımızın tarihi zaferi her şeyden önemli, her şeyden heyecan verici ve etkileyiciydi.

Son derece önemli gelişmelerin yaşandığı bir sürecin içindeyiz. ABD Başkanlık seçimleri çok konuşulsa da, bizim için Azerbaycan’ımızın tarihi zaferi her şeyden önemli, her şeyden heyecan verici ve etkileyiciydi. MHP grup toplantısında Sayın Devlet Bahçeli de haftayı değerlendirirken, bu iki konuya büyük bir yer ayırdı.

BİZİM BAKTIĞIMIZ YER TÜRKİYE’DİR

‘Kimin başkan olup olmadığı öncelikle ABD’lilerin kendi iç meselesidir’ cümlesi, zaten ABD seçimlerinin özü ve özetidir. Biz sayın Bahçeli’nin konuşmasındaki bazı ayrıntıları da paylaşalım: “Bizim baktığımız yer Türkiye’dir, bastığımız yer Başkent Ankara’dır, dünyayı kavrayıp okuduğumuz dil ağzımızdaki ana sütümüz Türkçe’dir. Bizim ABD’den beklentimiz Türkiye’yi küçük görmemesi, küçümseme yanlışına düşmemesidir. Şayet dost isek buna göre davranmalıdır, şayet müttefik isek bunun gereği yapılmalıdır, yok adı konulmamış, ilanı yapılmamış düşman kamplara ayrılmışsak, bunu da bilmemiz hakkımızdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 489 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar