Bütün teröristler Kılıçdaroğlu'nun evladı

Boğaziçi Üniversitesinde meydana gelen olayların rektör ataması bahanesi ile bir sosyal çalkantı oluşturmak, kriz ve kaos meydana getirmek ve ülkeyi belirsizliğe sürüklemek için planlı bir terör eylemi...

Boğaziçi Üniversitesinde meydana gelen olayların rektör ataması bahanesi ile bir sosyal çalkantı oluşturmak, kriz ve kaos meydana getirmek ve ülkeyi belirsizliğe sürüklemek için planlı bir terör eylemi olduğu, artık net olarak ortaya çıkmıştır. Yeni bir Gezi planlanmış ve harekete geçilmiştir. Yaşananların başka izahı yoktur, başka türlü yorum yapıp olanları masum bir öğrenci eylemi olarak göstermeye çabalayanlar da asla iyi niyetli değildir.

YASA DIŞI ÖRGÜTLER DEVREDE

Zillet güruhunun milli iradeden ümidini kestiği ve olağanüstülüklerde iktidar aradığı bilinen bir şeydir. Terör, hastalık ve felaketlere yatırım yapıyor, hiç utanmadan Türkiye’nin düşmanlarına hak veriyor, her olumsuzluğa ganimet bulmuş gibi sarılıyorlar. Salgını bile karanlık emellerine malzeme yapmaya çalıştılar ve hâlâ da bunu devam ettiriyorlar. Boğaziçi Üniversitesinde yapılan rektör atamasında, Anayasa’ya, kanunlara, hukuka, demokrasiye, hatta teamül ve geleneklere aykırı bir şey bulunmamaktadır. Beğenmeyebilirsiniz, sevmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz, ancak bu ülke bir hukuk devleti ise yapılan atamayı kabul etmek ve saygı göstermek zorundasınız. Kaldı ki, tepki gösterenlerin yüzde 80’in üzerindeki çok büyük bölümünün üniversitenin öğrencileri olmadığı, organize bir şekilde yasa dışı terör örgütlerinin devreye girdiği de ortaya çıkmıştır. Yapılmak istenen bir kargaşa çıkarmak ve Türkiye’nin huzurunu bozmaktır. Nitekim, Kâbe resmi üzerine şahmeran temalı figür ve LGBT-İ temalı paçavra asılması bir tesadüf değildir. Açık şekilde milletimizin hassasiyetleri ile oynanmaktır ve planlı bir provokasyon servise sokulmaktadır. Bu alçak olayın faillerinin ne öğrencilikle, ne eğitimle, ne de bu milletin değerleri, bu ülkenin kutsalları ile hiçbir ilgisi ve alakası yoktur.

BİR KAOS ORTAMI OLUŞTURMAK İSTİYORLAR

Bu kepazelik elbette takipsiz bırakılamaz. Nitekim, bu alçaklığı yapanların ortaya çıkarılmasından rahatsız olanların, yeni oyunlar, yeni alçaklıklar planlayıp hayata geçirmeye çalıştıkları görülmektedir. “Aşağı bak” yalanı ile oyun içinde oyun oynanmaktadır. Bu ülke sahipsiz değildir. Elbette bu üniversite teröristlere, vatan hainlerine bırakılmayacak, bu tehlikeli oyuna hiçbir şart altında müsaade edilmeyecektir. Güvenlik güçlerimizin teröristlere müdahalesini başka yerlere çekip, başka anlamlar çıkaranlar bu ihanete ortaktır. Özellikle zillet güruhunun siyasetçisiyle, medyasıyla ve ele geçirdikleri bütün imkânlarla topyekûn harekete geçtiklerini, bir kaos ortamı oluşturmak için her yola başvurduklarını ibretle izliyoruz. Gazetelerinin manşetleri yalan, iftira, nefret, kışkırtmalarla dolu. CHP, HDP, İP ve bunların diğer yandaş partileri Boğaziçi Üniversitesindeki bu kirli tezgâha doğrudan iştirak etmiş ve teröristleri azdırmışlardır.

“İSTEMEZÜK” DİYENLERE TAVİZ VERİLEMEZ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar