Bunlara teslim edilir mi?

Zilletin yalan, talan, yıkım, ihanet siyasetini biz yazmaktan yorulduk, onlar yapmaktan ne yoruluyorlar, ne vazgeçiyorlar, ne de utanıyorlar. Azmış şekilde saldırıyorlar. TÜRGÜN Gazetesi olarak bunların gerçek yüzlerini...

Zilletin yalan, talan, yıkım, ihanet siyasetini biz yazmaktan yorulduk, onlar yapmaktan ne yoruluyorlar, ne vazgeçiyorlar, ne de utanıyorlar. Azmış şekilde saldırıyorlar. TÜRGÜN Gazetesi olarak bunların gerçek yüzlerini neredeyse her gün manşet haberlerle ortaya koyuyoruz. Türk milleti bunları iyi tanımalıdır. Zira, bunlara bırakın devleti, bir mahallenin bile teslim edilemeyeceğini ibret verecek biçimde görüyoruz. Ele geçirdikleri belediyeler kelimenin tam anlamıyla talana uğramaktadır ve bunu artık gizleyemedikleri gibi, kendileri itiraf ediyorlar.

CHP GEÇMİŞİNİ İNKÂR EDİYOR

Artık net olarak anlaşılmıştır ki, zilleti oluşturanların ülke, millet, devlet, bayrak, ezan, beka diye bir meselesi yoktur. Onlar emir aldıkları yerlerin taleplerini yerine getirmekle görevlidirler. Bunun karşılığında da kendi varlıklarını sürdürürken, özel hesaplarını ve kirli menfaatlerini hayata geçirmenin peşindedirler. Nitekim, bu ülke ve milletle bağını koparanların, geleceklerini ve devalarını zillette aradıklarını vahim şekilde görüyoruz. CHP geçmişini, varlığını ve siyasetteki geleceğini bir kenara bırakmıştır. Kemal Kılıçdaoğlu ile birlikte yönsüz, kıblesiz, ilkesiz bir şekilde zillete kılavuzluk etmektedir. CHP’nin bir siyasi çizgisi olmadığını, duruma göre vaziyet aldığını Kılıçdaroğlu’nun kendisi söylüyor. Bunu artık parti tabanı, teşkilatları ve milletvekilleri de görmüş ve anlamıştır. Parti hızla kan kaybetmekte, küçülmekte, bölünme ve dağılma sancıları yaşamaktadır.

İP, CHP’NİN ALTINI OYUYOR

Zilletin diğer ortağı İP, bir taraftan ittifak ettiği CHP’nin altını oyuyor, diğer taraftan siyasette biraz daha fazla kalabilmek için bütün değerleri feda ediyor. Kendi perişan hallerini bir kenara bıraktılar, CHP’nin derdine düştüler. İP’in başı ilkesizliğin, kuralsızlığın, savrulmanın, teslim olmanın, söyledikleri ile yaptıkları arasındaki uçurumun hesabını kendi milletvekillerine, kendi teşkilatlarına veremedi. Partinin neredeyse yarısı, gördüklerine, yaşadıklarına dayanamayarak ağır ithamlarla istifa edip, yolunu ayırdı. İP’in başı her şeye rağmen kaldığı yerden devam ediyor. Kendi partisindeki vahameti bir kenara bıraktı, bir taraftan PKK uzantısı HDP’ye sahip çıkıp kravatlı terörist Selahattin Demirtaş’la kahvaltı programı yaparken, diğer taraftan da CHP’nin istifa eden milletvekillerin derdine düştü. İstifalara Kemal Kılıçdaroğlu’dan daha çok üzüldüğünü gizleyemiyor.

SEROK OLMAK BÖYLE BİR ŞEY

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar