Bu hainler olmasaydı bu kaza da olmazdı

Bitlis’in Tatvan ilçesinden gelen helikopter kazası haberi yüreklerimizi dağladı. 11 kahraman vatan evladının şehadete yürümesi bütün Türk milletini derinden yaraladı. Sorunlu bir coğrafyadayız ve her...

Bitlis’in Tatvan ilçesinden gelen helikopter kazası haberi yüreklerimizi dağladı. 11 kahraman vatan evladının şehadete yürümesi bütün Türk milletini derinden yaraladı. Sorunlu bir coğrafyadayız ve her tarafı ihanetle çevrelenmiş bir ülkeyiz. Bu güzel ülkemizi her ne pahasına olursa olsun var etmenin, yüceltmenin yeni bir bedelini ödemek mecburiyetinde kaldık. Olay bir kaza olsa da, kahraman askerlerimizin asıl görevinin ülkemizin varlığını ve birliğini hedef alan kahpelere aman vermemek, kalleş teröristleri yok etmek ve Türk milletinin huzurunu sağlamak olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Bu hainler, bu kahpeler, bu kalleşler, bu soysuzlar, bu kanı bozuk sürü olmasaydı, belki de bu uçuşa gerek kalmayacaktı ve bu bedel de ödenmeyecekti.

İNLERİNİZ BAŞINIZA YIKILACAK

Bu gerçek orta yerde dururken, HDP’li Sezai Temelli denilen soysuzun devleti suçlamaya uğraşması, karşı karşıya kaldığımız ihanetin ne kadar büyük ve ne kadar tehlikeli olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Bu alçağa göre kış şartlarında askeri hareketlilik bir iktidar politikasıymış. Dolayısıyla iktidar bir helikopter kazasıdır deyip helikopterin hatasına işi bağlayarak aynı Gara’da olduğu gibi kenara çekilemezmiş.

Bre hain, kış şartlarında askeri hareketlilik durup dururken mi oluyor? Bu devlet, arkasında durduğunuz, bütün imkânlarınızla yol verdiğiniz katil teröristleri, bölücü hainleri görmezden mi gelsin? Meydanı bu it sürüsüne bırakıp geri mi çekilsin? Yoksa senin yıkım hayallerinde olduğu gibi “vadedilmiş topraklar” diyerek, ülkenin bir bölümünü İsrail’e mi teslim etsin? Kandil’in tasmalı uşakları kime ne anlatıyor? Gara’daki ininizin darmadağın edilmesinden belli ki çok rahatsız olmuşsunuz. Hiç merak etmeyin, kimsenin kenara çekildiği yok ve bu katil teröristler hangi deliğe girerlerse girsinler bulunup yok edileceklerdir. Gara gibi Sincar ve Kandil de başlarına yıkılacaktır. Kandilli sürüngenlerin entari giymeleri kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir.

BU ALÇAKLIK GÖRMEZDEN GELİNEMEZ

Her olay, her gelişme HDP denilen bu ihanet ve terör odağının bir an önce hukuk önünde hak ettiği şekilde cezalandırılması ve bir daha ortaya çıkamayacakları şekilde kapatılması gerektiğini net şekilde gösteriyor. Bu paylaşımı yapan, bu lafları eden birinin TBMM gibi bir gazi mekânda bulunması, bu milletin sırtından maaş alması zulümdür. Bu zulme daha fazla göz yumulamaz. Temelli gibilerin temelinin başka yerlerde atıldığı, bu ülkeyle ve bu milletle bir ilgi ve bağlantılarının olmadığı kesindir. Dolayısı ile HDP denilen ihanet odağının bu milletin sinir uçlarıyla oynamasına daha fazla izin verilemez. Bu alçaklık görmezden gelinemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar