ABD karıştı, Kılıçdaroğlu su kaynattı

ABD ve diğer emperyalistler için bundan sonrası kolay olmayacaktır. Kurdukları kan ve gözyaşı düzeni ellerinde patlamış, içeriden çökmüştür. Bu çöküşün bundan sonra daha da hızlanması ve yayılması kuvvetle muhtemeldir.

ABD’de Kongre binasının basılmasını bir demokrasi ayıbı olarak değerlendirmek, bu eşkıya ülkeye iyilik etmektir. Olmayan demokrasinin ayıbı mı olurmuş? Herkes çok iyi biliyor ki, ABD ve benzer kan emiciler için demokrasi sadece bir maskedir, bir araçtır. Bu kendileri için de böyledir, başkaları için de değişmemektedir. Bu maskeyle kurdukları kanlı düzeni sürdürüyorlar.

Bizi asıl şaşırtan, CHP’nin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu’nun hem Türkçe, hem de İngilizce olarak yaptığı paylaşım olmuştur. “ABD’de seçim sonuçlarını reddeden, demokrasiyi hedef alan, endişeyle takip ettiğimiz sivil ayaklanma girişiminin ardından, sorunun çözülmesi memnuniyet vericidir. Umarım süreç, sandığın belirlediği şekilde ve huzur içinde tamamlanır” diye bir paylaşım yapmış.

KONUŞTUKÇA BATIYOR

Sayın Bahçeli, İl Başkanları Toplantısı’nda kendisi için, “CHP siyaseti kriz siyasetidir, karanlığın ismidir. Kılıçdaroğlu’nun istikameti şaşmış, iradesi şanzıman dağıtmıştır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar