Asla söylenmeyecek kelimeler ve Bilim Sanat Vakfı

Bazı şeyler vardır, asla söylenmemesi gereken, gün geldiğinde yüzümüzü kara çıkaran, ağzımızdan çıktığına bin pişman olduğumuz ama fırlatılan bir ok misali geri alamadığımız…

Bugünlerde bir gazeteci bir zamanlar “asla” diye söylediği bir söz yüzünden sosyal medya linçine maruz kalıyor.

Duayen gazeteciler arasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun, bir zamanlar “asla binmem” dediği Cumhurbaşkanı uçağına bindiği için zor günler yaşıyor.

Söylediği sözün tam tersini yapmak zorunda kalan gazeteci Ahmet hakan Coşkun, sosyal medyada çok ağır eleştirilerin hedefi olmuş durumda. Sanırım mesleğinin zirvesini yaşayan Coşkun, günün şartları gereği bir anlık kızgınlıkla söylediği sözleri için derin bir pişmanlık yaşıyordur.

Oysa bizler de yeri geldiğinde yukarıdaki misalde olduğu gibi “asla söylememiz” gereken kelimeler yüzünden derin pişmanlıklar yaşıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 219 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 296 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 176 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar