Şeytan Amerika İslâm coğrafyasını istilâ ediyor

İslâm coğrafyası Amerika’ya karşı kurtuluş savaşı veriyor. Amerika’nın işgalci, talancı, çapulcu bir düşman olduğunu gizlemenin ne anlamı ve ne de imkânı kalmamıştır....

İslâm coğrafyası Amerika’ya karşı kurtuluş savaşı veriyor. Amerika’nın işgalci, talancı, çapulcu bir düşman olduğunu gizlemenin ne anlamı ve ne de imkânı kalmamıştır. İslâm topraklarındaki kanlı katliamlar, Washington merkezlidir, Brüksel merkezlidir. Batı desteklidir. Kanın akmadığı, katliamların gerçekleşmediği tek bir yer vardır. O da Amerikan’ın terör karakolu İsrail’dir. Amerika, İsrail’in güvenliğini sağlayarak, egemenlik alanını genişletmeyi tasarlayarak kan ve katliamlar gerçekleştirmeye çalışıyor. Müslümanları birbirlerine düşman ediyor, Müslümanların topraklarını bölüyor, parçalıyor. Müslümanların tek ümmet haline gelmelerine engel olmaya çalışıyor.

Amerika, İslâm topraklarındaki terör örgütlerinin stratejik ortağıdır. Amerika’dan müttefik olmaz. Amerika’nın halkı Müslüman olan veya halkından Müslüman olan ülkelere müttefik, dost olduğunu söylemek, dünyanın en büyük yalanı olur. İslâm’a ve Müslümanlara düşmanlığı aleni olan Amerika’nın dostluğu Müslümanlara ölüm getirir. İslâm coğrafyasının sakinleri olarak içeride de dışarıda da ABD terörüyle, onun iç savaş senaryolarıyla mücadele etmekle karşı karşıyayız. Şeytan Amerika, İslâm’dan ve İslâmi değerlerden arındırılmış bir İslâm coğrafyası hedeflemektedir. Bütün plan ve projelerini buna göre yapmıştır. İslâm’ın ferd, aile, cemiyet ve devlet seviyesinde amir olmasına engel olmayı, Amerika kendine vazife edinmiştir.

Amerika; hak ve hukuk ile değil, kan ve katliamla mukayyed olan bir melikliktir, bir krallıktır. Rabbimiz haber veriyor:

“(Kraliçe Belkıs) şöyle dedi: “Krallar bir memlekete girdi mi, orayı ifsad/harap ederler ve halkının ileri gelenlerini zelil hâle getirirler. İşte onlar böyle yaparlar.” (Neml Sûresi/ 34)

Aziz olanları zelil kılmak, memleketleri ifsad edip harabe haline getirmek, Allah’ın hükmüne ve hâkimiyetine başkaldırmış kralların, kraliyetlerin en önemli özellikleridir. Bu ayetin ışında şeytan Amerika’nın asrımızda İslâm topraklarında yapmış olduğu katliamları, tahribatları gözden geçirdiğimiz zaman Amerika’nın nasıl küresel bir firavun olduğunu anlarız. Amerika İslâm topraklarında yaşamakta olan Arapların da, Türklerin de, Kürtlerin de, Çerkezlerin de, Boşnakların da, Arnavutların da amansız düşmanıdır. Amerika’nın elinden gelse başta Arapları, Türkleri, Kürtleri olmak üzere bütün Müslüman ırkları, unsurları bir çuvala koyup yakmak ister. Amerika’nın İslâm ve Müslüman düşmanlığından şüphe edilmez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 230 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 327 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar